Pinterest

NISTE NI SVJESNI! Tisuće rade ovu grešku kod serviranja sladoleda: Iznimno je opasna

Autor: dnevno.hr

Kada izvadite sladoled iz hladnjaka, obično ga ostavite još malo ako netko poželi poslužiti se, no to je jedna od najvećih mogućih grešaka kojom izlažete sebe i svoje bližnje velikoj opasnosti, naime, kako tvrdi američki doktor Bašir, sladoled se topi brzo na sobnoj temperaturi, a zaslađeno mlijeko posebno u tekućem stanju savršeno je okruženje za bakterije, ovaj stručnjak stava je da je najbolje odmah po serviranju sladoled vratiti u hladnjak.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.