Pixsell

Novi športsko rekreativni centar obogatit će život 12.500 stanovnika Sigeta

Autor: M.P.Š.

U Sigetu je otvoren novi Športsko-rekreativni centar u Radmanovečkoj ulici, a svi sadržaji poput terena za košarku, mali nogomet, obostrani zid za tenis, stolova za stolni tenis, terena za odbojku na pijesku i dječje igralište, polivalentna dvorana, računalna radionica mogu se koristiti besplatno

U Sigetu gdje živi oko 12.500 stanovnika otvoren je novi Športsko-rekreativni centar u Radmanovečkoj ulici, inače prvi takav objekt u Sigetu. Sigećani, kao i svi Zagrepčani, moći će besplatno koristiti sadržaje novog centra kao i računalnu radionicu. Športski centar Siget gradio se gotovo tri godine iz sredstava Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad i u njega je uloženo 10 milijuna kuna. U sklopu kompleksa se nalaze tereni za košarku, mali nogomet, obostrani zid za tenis, stolovi za stolni tenis, tereni za odbojku na pijesku i dječje igralište, dok su u čvrstom objektu smještene prostorije za mjesnu samoupravu, civilna društva i građane, polivalentna dvorana, računalna radionica, galerija te svlačionice i prostorije za mjesnu samoupravu. Povodom otvorenja u prostorijama centra otvorena je međunarodna izložba fotografija Čovjek-bicikl-čovjek koja će trajati do 23. prosinca.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.