Pixsell

Novi sadržaji i interaktivni servisi na web stranici Zračne luke Zagreb

Autor: Martina Pauček Šljivak

Na internetskoj adresi http://www.zagreb-airport.hr/ od jučer su dostupne nove web stranice Zračne luke Zagreb koje donose brojne nove sadržaje i interaktivne servise za putnike i poslovne partnere. Tako primjerice možete primati podsjetnike o pojedinom letu ili provjeriti detaljne upute kako najlakše doći s bilo koje adrese do zračne luke.

‘Korisnicima koji pristupaju našim stranicama s mobilnih uređaja automatski će se prikazati posebno prilagođene stranice. Internetske stranice zračne luke Zagreb dostupne su i preko novouvedene, skraćene internetske adrese www.zlz.hr, a koja će zbog svoje jednostavnosti zacijelo biti posebno popularna upravo među onima koji našim stranicama pristupaju s mobilnih uređaja, rekla je Lidia Capković Martinek, glasnogovornica ZLZ.

Nove stranice donose putnicima i korisnicima usluga obilje informacija koje će putnicima, vjeruju u ZLZ boravak na Zračnoj luci Zagreb učiniti ugodnijim i ljepšim.

Autor:Martina Pauček Šljivak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.