ZNANSTVENICI POTVRĐUJU UNIŠTENJE: Sodoma i Gomora su gorjele, prekrivene sumporom!

Autor: Vjera

Sva znanstvena istraživanja do sad, potvrdila su biblijske navode

Sodoma i Gomora dva su drevna biblijska grada, koja je Bog sravnao sa zemljom zbog apsolutne bezbožnosti, grijeha, perverzija, nasilja i poročnog života. Iz ova dva grada spašen je samo Lot, koji je jedini bio pravednik, kao i njegove kćeri. Ova Biblijska priča, upozorenje je na apsolutnu propast društva koje se dogodi kada se čovjek ili cijelo društvo odrekne Boga.

Iako se mnogi trude opovrgnuti Bibliju, svako malo znanstvenici, arheolozi, geolozi pronađu nešto što potvrđuje biblijske napise. Nešto više od 13 godina tim istraživača sa Sveučilišta Trinity u Albuquerqeu vršili su istraživanje te iskapali mjesto Jordanske doline u blizini Mrvog mora gdje je, vjeruje se, nekad stajao biblijski grad Sodoma. Istražujući nestanak civilizacije s tog područja koji se dogodio prije nekih 3700 godina, vođa tima arheolog Phillip J. Silvia otkriva kako je ovaj grad najvjerojatnije uništen vatrenim meteorima koji su padali na zemljinu površinu. Uzroci koje su pokupili za istraživanje pokazali su kako je iznimno vruć, eksplozivni događaj sravnao sa zemljom oko 200 kvadratnih milja prostora. To se poklapa s biblijskom pričom.

I sva prijašnja znanstvena istraživanja potvrđuju i biblijsku priču o Sodomi i Gomori. Čak i danas, 4 tisuće godina nakon toga, mjesto na kojem su bila ova dva grada izgleda spaljeno, a upravo na tom mjestu pronađene su i sumporne kuglice, što nije slučajnost. Znanstvenici su dokazali da je sav kamen pronađen na mjestu Sodome i Gomore spaljen, a napominju da je riječ o gradovima koji su zaista izgorjeli pod nevjerojatnim temperaturama. Znanstvenicu su složni da je ovo mjesto jedinstveno na svijetu po svojoj geološkoj teksturi, koja odudara od svega ostalog u tom području. Također, geolozi tvrde da je na ostacima zidina Sodome i Gomore jasno vidljivo da se kamen topio i uvijao pod visokim temperaturama, što nije pronađeno nigdje na svijetu, osim na mjestu Sodome i Gomore. Također, ovo mjesto je i danas potpuno neplodno.

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.