(VIDEO) TISUĆE GA OBILAZE I OZDRAVLJAJU Kip Gospe koji plače krv potresa Argentinu! 

Autor: Vjera

Jednoj je ženi navodno nestao tumor od osam centimetara, a policajac nakon fatalne nesreće ponovno živi...

Rosana Mendoza Frias, majka je četvero djece i vlasnik kipa, koji je dobila na dar gotovo deset godina nakon spontanog pobačaja. To ističe kao znak njenoj obitelji.

Još u kolovozu mediji su izvijestili o fenomenu kipa Blažene Djevice Marije koji je navodno proplakao krvave suze, a do sada je navodno plakao čak 38 puta.

Rosana je za argentinske medije rekla da je kip u njihovu obitelj donio zajedništvo, jer obitelj sada mora surađivati oko primanja posjetitelja. Dodala je također da je nedavno kip plakao 7 minuta dok je ona molila za svoju bolesnu majku.

Svjedoči i da se događaju brojna čuda, pa je tako jednoj ženi tumor od osam centimetara nestao, a policajac nakon fatalne nesreće koju nije trebao preživjeti, potpuno se oporavio.

‘Uvijek sam ljudima govorila da nije stvar u kipu već u vjeri. Mi ne radimo ništa, samo otvorimo vrata ljudima’, rekla je Rosana medijima i dodala: ‘Bog tada čini čuda kroz nju’.

Rosana objašnjava da nakon što se fotografija krvavog kipa pojavila na internetu, u dvorište njenog doma došlo je sedam tisuća ljudi, samo deset sati kasnije, kako bi vidjeli čudo. Ova obitelj sad ima posebno mjesto za kip Blažene Djevice Matije u kući, u zaštićenoj vitrini.

Dodaje da se od ponedjeljka do petka u grupama od 30 ljudi i pod vodstvom lokalnog svećenika skupljaju pred kipom kako bi molili.

Naime, crkva ovakve fenomene, iako su dosta česti ignorira i ne pridaje im veliku pažnju upravo zbog toga što bit katoličke vjere nisu čuda, ali ih i ne brani te ostavljaju prostor ljudima da sami razlučuju. Crkva vjeruje i u postojanje palih anđela stoga treba biti oprezan jer ovakve manifestacije na kipovima i oni mogu izazvati.

Jedan kip koji lije krvavim suzama u Japanu desetljećima ima biskupsku dozvolu za štovanje te je dokazano znanstveno da je krv koju ovaj kip lije ljudska krv kao i da nije riječ o demonskoj manifestaciji, ipak riječ je o privatnim objavama u koje katolici nisu dužni vjerovati.

Više o ovom mističnom čudu pročitajte u nastavku.

GOSPA KRVAVIM SUZAMA OPOMINJE: ‘Vatra će padati s neba, bit će kazna gora od potopa, a jedino vam je oružje…’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.