UZNEMIRUJUĆI DUHOVI UDARILI CRKVU! Poslušajte KRIK POGANSTVA u srcu Vatikana!

Autor: Vjera

Strašno poganstvo u srcu Kristove crkve ispunilo Biblijsko proročanstvo?!

„Crkva pripada Isusu Kristu i mora naviještati Evanđelje, mora dati nadu za vječni život. Neo-poganstvo je opasno, kao što je i poganski izraz „Majka Zemlja” izrazito opasan. Zemlju je Bog stvorio a naša jedina majka u vjeri  je Crkva. Mi smo opravdani po vjeri, nadi i ljubavi, a ne aktivizmom za okoliš. Isus je dao svoj život za spasenje ljudi, a ne za planetu”, kriknuo je po ne znam koji put kardinal Miller nešto prije otvaranja Amazonske sinode koja je uzburkala duhove u cijeloj crkvi.

Poganski krik majci zemlji tako je na prvi dan otvorenja Amazonske sinode zaorio bazilikom svetog Petra otvarajući svetu misu za sinodu. To je samo jedan od poganskih rituala kojem je ovih dana svjedočio Vatikan. Jedan još strašniji uključivao je dvije gole trudnice, izrezbarene figure i čudnovatu molitvu tko zna kojem ‘duhu’ prirode, i to  vatikanskim vrtovima.

Da, to je kultura naroda Amazonije i papa Franjo nas poziva da budemo otvorena duha, no ne može se poreći da u svemu ovome nedostaje tračak temeljne istine, koja je Isus Krist i njegova krv prolivena za svakog čovjeka. Isus Krist i njegova žrtva koju, upozoravaju brojni svećenici i kardinali, više nitko ne spominje.

Zbunjenost je udarila svetu nam crkvu. Umjesto presvetih uzdisaja molitve Kristu, glavi naše crkve, ovih dana čujemo krikove zastrašujućeg poganstva u samom srcu Crkve i to je ono što zaista plaši. Ne možemo poreći duhove razdora koji nas udaraju, vapaje i molitve da se Krist posvjedoči u punini s jedne strane,  a s druge poziv na otvorenost prema ‘novim’ bogovima i ritualima nedostojnim Kristove žrtve.

Što se zapravo događa? Po svemu sudeći, živimo na vrhuncu posljednjeg vremena.

– Crkve će biti oskvrnjenje i zatvarane. Svećenici i redovnici bit će progonjeni, osuđivani na smrt i okrutno ubijani. Neki će napustiti vjeru, dok će veliki broj svećenika i ostalih posvećenih osoba otpasti od istinske vjere; među njima će biti čak i biskupa.Neka se Papa čuva čudotvorca, jer dolazi vrijeme kada će se u zraku i na zemlji događati neobjašnjivi fenomeni.Godine 1864. Lucifer će, zajedno velikim brojem đavola bit će pušten iz pakla. Oni će postepeno gasiti vjeru čak i kod osoba Bogu posvećenih. Tako će ih tako zaslijepiti da će ti ljudi, osim ako ne budu blagoslovljeni posebnim milostima, preuzeti duh anđela pakla. Brojni samostani će izgubiti vjeru, a time i mnoge će duše sa sobom u povući u propast. Zle knjige će preoblikovati na zemlji, dok će dusi tmine posvuda širiti posvemašnju mlitavost u svemu što se odnosi na čašćenje Boga. Zlodusi će imati veliku moć nad prirodom gradit će se čak i crkve gdje će se služiti tim zlodusima. Zlodusi će prenositi neke ljude s jednog mjesta na drugo, a među njima i svećenike, jer neće biti vođeni dobrim duhom Evanđelja, a to je duh poniznosti, milosrđa i revnosti za slavu Božju. – Ovo su proročke riječi Majke Božje u francuskom La Salettu, koje tako neodoljivo podsjećaju na ono čemu svjedočimo danas.

Nažalost, ove poruke Gospe samo su jedno u moru mističnih upozorenja na veliki otpad, na Crkvu udarenu i izmučenu, na crkvu progonjenu, na crkvu podloženu knezu ovog svijeta, na koju nas upozorava i Božja riječ u knjizi Otkrivenja, a koja spominje nešto jako važno!

Zvijeri će biti dana pobjeda protiv svetih!

I bilo joj je dano, da zametne rat sa svetima i da ih pobijedi; i dana joj je vlast nad svakim plemenom i Pukom i jezikom i narodom. Poklonit će joj se svi, koji stanuju na zemlji, kojima ime nije zapisano u knjizi života Janjeta, koje je žrtvovano, od postanja svijeta. (Otk 13, 7- 8)

Koliko god ovo zvučalo strašno, toliko moramo znati da je ovo naša nada. Jer sve što se događa u Presvetoj nam Crkvi dopušteno je od Gospodina. Zašto? Da se prokušaju sveti, da se razdvoji žito od kukolja, da se ispuni sve što je proreknuto u Knjizi Božjoj pa i ono najvažnije zbog čega bi svaki strah trebao odstupiti od nas: Ni vrata paklena neće je nadvladati! No, to ne znači da je neće udariti i poniziti baš kao Krista na križu!

Smiluj nam se Gospodine, po svome milosrđu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.