Znanstvenik koji je smislio ŽIG ZVIJERI upozorava: Ovime će vas đavao porobiti! 

Autor: Vjera

Nakon što je radio na projektu žiga zvijeri doživio je obraćenje pa upozorio svijet...

Dr. Carl Sanders je znanstvenik koji je radio kao jedan od onih znanstvenika koji su odgovorni za razvoj mikročipova. Ovaj inženjer elektronike od 1968. radio je na razvoju ove tehnologije, od njenog samog početka.

Okupio je grupu od stotinu najboljih znanstvenika svijeta te su proveli studiju koja je tada koštala milijun i 500 tisuća dolara. Cilj ove znanstvene studije bio je utvrditi najprikladnije mjesto u ljudskom tijelu na kojem bi mikročip mogao biti postavljen s obzirom na temperaturu tijela.

Istraživanje je pokazalo, nakon mnogih pokusa, da je najpovoljnije mjesto za mikročip desna ruka , i odmah ispod kose na licu, dakle na čelu.

Dr. Sanders tada je bio potpuni nevjernik i nije znao da je njegovo otkriće upravo ono što je prije dvije tisuće godina napisao apostol Ivan u Otkrivenju.

Nakon otkrića da mikročip funkcionira ako se stavlja na čelo ili u desnicu znanstvenik Carl Sanders pozvan je da pročita knjigu Otkrivenja. Bio je totalno šokiran kad je i sam vidio koliko se savršeno poklapa znanost s Ivanovim proroštvom o žigu Zvijeri.

Nakon čitanja pala je zavjesa s njegovih očiju te je sam svjedočio da je plakao puna četiri dana jer je shvatio da će njegovo otkriće na kraju dovesti do toga da će čovječanstvo postati roblje Sotone, kao što Apokalipsa predviđa.

Doživio je obraćenje i započeo službu propovijedanja Božje riječi o žigu zvijeri. Ovaj znanstvenik upozorava da je mikročip zaista pečat Sotone i da tko ga prihvati postaje njegov rob u vječnosti.

Od tada Sanders radi na tome da spasi duše od obmane Antikrista , da ih oslobodi ovog projekta na kojem je sam radio sa svojim timom.

U međuvremenu znanstvenik je obolio od raka te je u terminalnoj fazi ove bolesti čudesno izliječen, što mu je kako svjedoči,  bila još jedna potvrda Božje prisutnosti, nakon čega zajedno sa suprugom posvećuje svoj život upozoravanju kršćana na primanje Žiga Zvijeri koji vodi do propasti.

Naime, tek posljednjih godina mikročipiranje je zaživjelo, a sad se radi na tome da se uvjeri čovječanstvo kako je riječ o tehnologiji koja svima nama treba, kako zbog zdravlja, kako zbog lagodnog života, kako zbog sigurnosti (otmice djece i sl.)

U početku su ih ugrađivali samo u životinje ali danas postoje brojni čipirani ljudi. U Floridi je navodno čipirano čak 17 tisuća djece, a u Švedskoj 6 tisuća odraslih ljudi, dok se kampanja nastavlja širiti svijetom.

Ovo je tekst iz Otkrivenja koji govori o Žigu Zvijeri koji će se staviti ljudima na čelo i na desnicu, a koji je obratio znanstvenika Sandersa koji ga je sam proizveo ne znajući da radi, kako kaže, na đavlovom projektu.

Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina. (Otk 13, 16-17)

Za njima eto i trećeg anđela koji vikaše iza glasa: »Tko god se klanja Zvijeri i kipu njezinu te primi žig na čelo ili ruku, pit će vino gnjeva Božjega, nerazvodnjeno, natočeno već u čaši srdžbe njegove! I bit će udaren na muke u ognju i sumporu svetim anđelima naočigled i naočigled Jaganjcu. Dim muke njihove suklja u vijeke vjekova. Ni danju ni noću nemaju počinka oni koji se klanjaju Zvijeri i kipu njezinu i tko god primi žig s imenom njezinim.« U tom je postojanost svetih – onih što čuvaju zapovijedi Božje i vjeru Isusovu. (Otk 14, 9-13)

gloriaTV

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.