SVJETSKI MEDIJI IZVIJESTILI O ČUDU: Pokušali ubiti svećenika s krunicom, ono što se dogodilo izbezumljuje!

Autor: Vjera

Možete samo zamisliti šok ubojice koji doživi ovo!

Associated Press izvijestio je o napadu na benzinsku postaju nakon koje su pljačkaši naišli na svećenika koji je hodao i molio krunicu na parkingu obližnje crkve. Opljačkali su ga uzeli mu ljučeve i  dva mobitela ali ne i krunicu. Uperili su mu pištolj u glavu. Svećenik je pao na koljena i molio da mu poštede život. Nisu ga željeli poštedjeti. Pucali su dva puta u njegovu glavu ali oba puta pištolj je zablokirao.

‘Kad je opalio mislio sam da sam mrtav, tad je pokušao ponovno, govori fra Ohankwere koji kaže da je trebao biti mrtav. ‘Već su govorili o mom ukopu’, dodaje.

Kad su vidjeli da ga ne mogu upucati pokušali su i treći put  ali bezuspješno, pištolj i dalje nije želio pucati.  Tada su ga istukli. Ima modrice po cijeom tijelu i glavi i kaže: Bog je čudesno odgovorio na moje molitve.

No, da je pištolj bio ispravan govori i činjenica da nakon neuspjelog ubojstva svećenika upucali istim pištoljem 29-godišnjeg policajca koji se sada nalazi u bolnici, u hvala Bogu, stabilnom stanju. Policija je jednog pljačkaša ubila, dvojicu su zatvorili dok još uvijek tragaju za jednom osobom koja je u bijegu!

Zar nije ovo dokaz istinitosti Božje riječi: Ali ni vlas vam s glave neće propasti. Svojom ćete se postojanošću spasiti! 

Pročitajte još jedno svjedočanstvo koje je obišlo svijet, a riječ je o strašnom masakru poznatog ubojice kojeg je preživjela samo djevojka s krunicom!

KRUNICA SPASILA DJEVOJKU OD MASAKRA! Ubojica priznao: ‘Kad sam je vidio nisam mogao ništa’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.