Stavljala mužu blagoslovljenu vodu u kavu svaki dan, on se promijenio!

Autor: Vjera

Milosti blagoslovljene vode

Fra Petar Ljubičić za Rastimo u Gospodinu ispričao je  svjedočanstva o blagoslovljenoj vodi, sredstvu zaštite i blagoslova koje nam crkva daje na putu Gospodina Isusa Krista:

Obraćenje muža

‘Jedna gospođa mi je pričala: ‘Preko puta moga stana stanuje bračni par. Žena je već nekoliko puta dolazila u mene i isplakala se na mom ramenu. Već 30 godina oženjeni su, a njezin muž još uvijek ne želi s vjerom imati nikakva posla. Uvijek ga je iznova milo nagovarala. Napokon ga je zamolila da s njom ode u crkvu za preds-tojeću 30. obljetnicu njihova braka, a on je odgovorio:
– Ne, ne želim o tome ništa znati ni čuti. Pusti me na miru!
Prijateljski sam svojoj susjedi rekla:

– Sada trebate nešto drugo isprobati. Možete svoga muža još dugo nagovarati, ali ako on ne će, onda trebate uključiti nebesku silu. Svaki put kad bude nešto pio, dajte mu malo blagoslovljene vode u piće i molite ovu molitvu: Gospodine Bože, po snazi koja djeluje u blagoslovljenoj vodi Ti možeš učiniti da se moj muž obrati.

Uskoro je došao dan njihove 30. obljetnice braka. Toga sam dana sišla niz stube i kod vrata vidjela susjedu i njezina muža koji mi se obratio riječima:
– Gospođo Greta, evo danas prvi put nakon 30 godina idem ponovno u crkvu. Znate, kad se ostari, onda je dobro češće otići u crkvu. Odlučio sam od sada svake nedjelje otići na svetu Misu. Vjerujem da će se i Gospodin Bog razveseliti ako ponovno postanem dobar vjernik.

Bol u bubrezima

Švicarski je bračni par bio pozvan u svadbu. Neposredno prije odlaska muž je odjednom zajecao: “Oh, toliko me bole bubrezi, ne možemo ići u svadbu. Jedva ovo podnosim, moram brzo u bolnicu.” Supruga se sjetila da u kući ima egzorcizirane, blagoslovljene vode te mu odvrati:

“Sjetila sam se da imamo egzorcizirane, blagoslovljene vode. Hajde probaj, uzmi gutljaj.”

Muž je popio nekoliko gutljaja te blagoslovljene vode i molio zajedno sa ženom: Gospodine Bože, snagom koja djeluje u blagoslovljenoj vodi Ti možeš učiniti da ove boli izazvane bubrežnim kamencem nestanu. Nakon molitve Bog je uslišio njihove želje, bol je ubrzo nestala, a bubrezi bijahu oslobođeni kamenca.

“Sad ipak možemo krenuti u svadbu”,  radosno reče njegova supruga.
Tijekom svadbenoga ručka suprug je iznova problijedio i rekao:
“Draga, opet me strašno boli, da nisi možda u svoju torbicu stavila onu blagoslovljenu vodu?”
Ona ju je brižno spremila u svoju torbicu i sada ju imala sa sobom. Prevrtala je malo po torbici davši suprugu malu bočicu.
On je otišao na hodnik i ponovno popio malo blagoslovljene vode. Unatoč strašnim bolima, molio je. Boli su munjevito nestale i nisu se više vratile, kao ni kamenac.

fra Petar Ljubičić/rastimougospodinu.com

SVE MILOSTI BLAGOSLOVLJENE VODE: Istjeruje zle duhove, vraća mrtve u život….

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.