UOČI DEMONSKOG DANA U GODINI dogodila se velika obmana svijeta koja se skriva!  

Autor: Vjera

Brutalna demonska obmana koja želi uvjeriti svijet da smo napredni, a zapravo...

„Noć vještica” ili običaj o kojem govorimo, potječe iz davne keltske i poganske religije i od njihovih svećenika – druida. Taj poganski krvavi obred odvijao se posljednje noći u listopadu. Tada su druidi ubijali djecu i prinosili ih kao žrtve bogu mrtvih. Ukoliko jedna obitelj ne bi sama dobrovoljno druidima predala svoje djetešce, oni bi ubijali ostale članove obitelji.

Danas, nakon nekoliko tisuća godina, čini se isto to, u čast boga mrtvih (sotone) ubijaju se i žrtvuju djeca.

Samo nekoliko dana prije te listopadske demonske svečanosti, (je li to slučajno?) mediji svijeta izvještavaju da se u Sjevernoj Irskoj pradomovini, upravo druida, dogodila, kako kažu – povijesna odluka.

Vlada Velike Britanije prisilila je Sjevernu Irsku na ozakonjenje abortusa do čak 28. tjedna trudnoće, što znači da će od sada ponovno biti moguće ubijati, odnosno žrtvovati bebe, potpuno formirane, kako to i priliči bebama u 7. mjesecu pod srcem majke.

Mediji i pobornici te aktivisti pobačaja govore da je riječ o povijesnoj odluci, međutim zaboravljaju da je to samo povratak na davno pobijeđeni animalizam i primitivizam ljudskog roda. Povratak u sumrak ljudske civilizacije. Tu odluku, da će od travnja iduće godine biti moguće ubiti nerođenu bebu, aktivisti pobačaja su u utorak slavili cijeli dan i noć.

‘Ne prestajemo se smijati zbog spoznaje da će za nekoliko sati žene i djevojke imati pravo na siguran i zakonit pobačaj u Sjevernoj Irskoj’, rekao je pomalo morbidno liberalni novinar Sian Norris na društvenoj mreži, a slavilo se uz pjesmu i osmijehe i u mnogim aktivističkim podružnicama diljem Irske.

Zgražava činjenica da ti napredni članovi društva 21. stoljeća uz slavlje pozdravljaju ubijanje beba, i svoju vlastitu propast, nesvjesni svoje apsolutne nazadnosti kojom vraćaju svijet u mrak i smrt protiv koje se tobože bore.

Ovako izgleda beba u 28. tjednu trudnoće koja se rodila ranije i koju će sada žene diljem Irske moći pogubiti!

 

Koja demonska prevara! Koja obmana svijeta… Novo izvješće naime, pokazuje da je milijardu beba ubijeno pod srcem majke u posljednjih sto godina i da je upravo pobačaj najveći uzrok smrti čovjeka na svijetu. Dnevno pobiju 34 tisuće i 400 života i duhovno osakate još toliko obitelji i još slave jer će pridonijeti tom monstruoznom broju?

Pa, zar to nije smak svijeta?

Smiluj nam se Gospodine po svome milosrđu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.