‘RAZBILA’ CLINTONE Evo što je Majka Terezija odgovorila kad su je pitali zašto Amerika nema ženu za predsjednicu!

Autor: Vjera

Što odgovoriti na ovo?

Dok je Majka Terezija bila u posjetu Bijeloj kući, prva dama Hillary Clinton,  tada ju je upitala zašto Amerika do sada nije imala ženu predsjednicu? Majka Terezija joj je na to odgovorila: “Zato što je vjerojatno abortirana.”

Podsjetimo, u Americi je od ozakonjenja abortusa ubijeno više od 50 milijuna djece, pa je sasvim moguće da su ubili i svoju predsjednicu.

‘Ne smijemo se iznenaditi kada slušamo o ubojstvima, ratovima, mržnji. Ako majka može ubiti svoje vlastito dijete, što nam je ostalo nego da jedni druge poubijamo? Mi smo postali imuni na ta ubojstva. Ono se nalazi u knjigama, časopisima, videoigricama i filmovima. Kada se posljednji put bili duboko pogođeni viješću o “još jednom” ubojstvu čovjeka?

Mi moramo promijeniti svoj pogled na abortus, planiranje roditeljstva i jedni na druge. Abortus je legalan već 40 godina. Nije vrijeme da ga se učini ilegalnim. Vrijeme je da ga se učini nezamislivim. Žene zaslužuju bolje od toga da osjećaju da im je to jedini izbor. Žene trebaju znati svoje potencijale i treba ih ohrabriti: mi smo bolje od toga, mi smo snažnije od toga i već je vrijeme da se izborimo za sebe i jedne za druge. Muškarci, i vas trebamo! Ovo nije samo “ženska stvar” ili pak, religiozna stvar, ovo je pitanje ljudskih prava!’ – govorila je ova svetica.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.