VELIKA MILOST U  SPLITU: Stižu dva BOŽJA PROROKA koja ne želite propustiti!

Autor: Vjera

Obojica neumorno zagovaraju hrvatski narod pred Gospodinom!

Nakon Zagreba i Split će biti počašćen duhovnom konferencijom pod nazivom: Ne boj se, samo vjeruj, u organizaciji dvojice Božjih službenika koji  svoje živote stavljaju u službu našeg Gospodina i našeg naroda.

Dražen Bušić poznati je hrvatski teolog,  katolički karizmatik, laik i obiteljski čovjek, a koji je ujedno i posvetio svoj život za rad na Gospodnjoj njivi, posebno mogli bismo reći u apostolatu obitelji što čini preko udruge Snaga za život.  Organizacijom brojnih duhovnih seminara u sklopu karizmatske obnove u duhu, u Hrvatskoj i diljem svijeta te vršeći djela Božja kroz brojne karizme, proroštva, spoznaje, ozdravljenja i oslobođenja, Bušić je pravi primjer kako živjeti radost Božjeg djeteta i kako oživotvoriti Božju silu u ovom  napaćenom svijetu! Autor je i brojnih knjiga koje proslavljaju Božje ime, ali i zagovornik hrvatskog naroda pred Gospodinom.

Na blagdan Presvetog Trojstva 2017. dobio je, moleći za hrvatski narod sljedeće proroštvo: ”Ovaj narod je ohol narod. To je vaš najveći problem. Kad me budete tražili čitavim srcem, odazvat ću vam se. Samo me pojedinci traže čitavim srcem. Zato još uvijek lutate. Počnite vapiti, kukati i zazivati moje ime na svakom mjestu i ja ću vam se odazvati. Učinit ću znakove na nebu i na zemlji. Vi ste narod s kojim imam poseban plan ali on se stalno odgađa jer se vi odupirete. Obratite se svi, od malog do velikog da izlijem svoju slavu na vas i ozdravim vam zemlju.”

Na konferenciji govorit će uz gospodina Miju Baradu, također poznatog hrvatskog, a svjetskog karizmatika čiji je život ispunjen nevjerojatnim čudesima,  Božjim zahvatima i plodovima Božje milosti. I Barada je Božji prorok preko kojeg Gospodin diljem svijeta čini velika čudesa kao i zagovaratelj hrvatskog naroda pred Licem Gospodnjim. Nedavno je izdao novu knjigu o oslobađanju područja s naglaskom na našu domovinu te pozvao ljude diljem zemlje na duhovno probuđenje koje je neophodno ako želimo da Bog izlije svoje blagoslove na naše živote, obitelji, narod i hrvatsku zemlju koja vapi za oslobođenjem!

Konferencija koju predvode  ova dva Božja proroka događaj je koji je zaista šteta propustiti.  Održat će se u SPLITU 23. veljače 2019. (subota) s početkom u 13 sati u Multimedijalnom kulturnom centruu Split – DOM MLADIH, Ulica slobode 28.

Napomena: Za konferenciju je potrebna prijava SMS porukom na broj: 098 9558 351 (Kristina), bez koje se neće moći prisustvovati konferenciji. 

Program:
12:00 Prijava
13:00 Slavljenje
13:30 Prvi dio seminara
15:00 – 16:00 Pauza
16:00 Drugi dio seminara
18:30 – 19:00 Pauza
19:00 – 21:00 Treći dio seminara

Slavljenje će voditi Krešimir Zemljić a za vrijeme konferencije prisutni će moći nabaviti knjige voditelja programa.

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.