VAŽNO! Rajko Bundalo otkriva što je ono što đavao mrzi više od ičega!

Autor: Vjera

Podijelite s drugima...

Rajko Bundalo akademski je glumac, obiteljski čovjek i otac 7-ero djece. Nakon svog obraćenja s formalnog pravoslavlja na katoličanstvo, Bundalo dobiva brojne milosti i objave kojima prodire u mistiku obitelji i ljudskog roda. Autor je 7 knjiga, svjedok brojnim obraćenjima, ozdravljenjima i milostima koje Isus pruža preko njega čovjeku. Neki kažu da je karizmatik, neki da je otvoreni protivnik karizmatika no, on za sebe kaže – Nisam niti jedno niti drugo, ja sam samo sluga Božji, sluga čovjeku i sakramentalni kršćanin.

U razgovoru za radijsku emisiju Agape, Bundalo otkriva gdje se danas sakrio Antikrist govoreći – Biti sakramentalni kršćanin danas sustavna je borba, jer Đavao stalno napada ljude i obitelji koji žele biti sveti. No, najteže od svega je odgojiti djecu u kršćanskom duhu, govori Bundalo i dodaje – Naša djeca otimana su od đavola na samom začeću. U tijeku je veliki rat protiv obitelji, protiv kršćanske obitelji. Cijeli svijet se obrušio na obitelj, jer ona je srž cijelog našeg roda. Tu se sakrio pravi Antikrist. Vi danas ne možete djetetu reći ništa, odmah se javljaju razno-razne udruge koje ne rađaju a napadaju obitelj. Naša djeca su oteta i đavao ih sustavno napada kako bi ih prisvojio za sebe, kako kršćanska obitelj ne bi živjela jer ju đavao mrzi najviše od svega, tu utvrdu Božju.

Poslušajte odličnu emisiju s Rajkom Bundalom i saznajte kako se obraniti od napada, kako zaštiti sebe i obitelj od zla kojemu svijet daje zamah, možda jači nego ikad.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.