vlada.hr

VAPAJ SVIJETU! U POZADINI HRVATSKOG KLANJANJA KINEZIMA događa se nešto strašno!

Autor: Vjera

Mislite da je slučajan kineski posjet u korizmi?

Dok preko 600 policajaca u Hrvatskoj osigurava kineske komuniste u Hrvatskoj, od možebitne ugroze Kineza od Hrvata – katolika, dotle u isto vrijeme na drugom kraju svijeta, 600 kineskih policajaca nasrće na 200 tinjak preplašenih kineskih katolika koji su spremni dati život za Srce Isusovo koje su kineske vlasti odlučile uništiti.

Naime, točno u vrijeme kad se naša katolička Vlada družila s onom kineskom 200 kineskih katolika vape svijetu za pomoć. Okupili su se oko marijanskog svetišta posvećenog Srcu Isusovom kako bi ga spasili od uništenja kineskih vlasti. Traže zaštitu svijeta jer je na njih nasrnulo čak 600 kineskih policajaca po naredbi kineske Vlade s ciljem da se uništi ovo marijansko svetište koje se nalazi u biskupiji Fengxiang u pokrajini Shaanxi.

Dvjesto preplašenih katolika okupili su se na stepenicama crkve u molitvi s porukom: Mi smo spremni dati svoj život za ovo svetište, pomozite nam!

No, kineska Vlada (ista ona koja se smiješka s Vladom katolika) odlučna je da ih sravna sa zemljom kao i snažnu katoličku vjeru kineskih mučenika. Dala je zapovijed da mora biti uništeno ovo svetište zajedno s još tri katoličke crkve u istoj biskupiji.

Njihov je vapaj -“Pomozite nam”, u ovih par dana je obišao Europu, ali čini se nije došao do Hrvatske. I dok se naša Vlada hvali da je katolička, vapaj ovih katolika ih ne zanima, sve dok se potpisuju ugovori, dijele licemjerni osmijesi u sjeni krika katoličke braće koja trpe teror nezamisliv ovom stoljeću. Hrvatska je u ovo korizmeno vrijeme poput Isusa za vrijeme 40 dana u pustinji. Gladna i žedna dok ju obilazi “crveni zmaj” i nudi cijeli svijet pod nogama. Isus se pak othrvao napasti, a mi? Što smo mi učinili? U korizmi se klanjamo neprijateljima Boga, mislite da je to slučajno?
Raspni ga! Raspni! Čuje se ponovno!

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.