PORUKA IZ MEĐUGORJA ODZVANJA SVIJETOM! Gospa se ukazala, otkrila što činiti

Autor: Vjera

Poruka za svijet

Posebno je ovo razdoblje između Uzašašća i Duhova. Poput apostola pozvani smo s Marijom, Isusovom majkom čekati silazak Duha Svetog koji može i želi promijeniti naše živote. Stoga je poruka od 25. svibnja znakovita. Gospa poziva svijet na molitvu s njom za novi život svih nas.

Pročitajte:

“Draga djeco! Molite sa mnom za novi život svih vas. U svojim srcima, dječice, znate što treba mijenjati: vratite se Bogu i Njegovim zapovijedima, da bi Duh Sveti promijenio vaše živote i lice ove zemlje, koja je potrebna obnove u Duhu. Dječice, budite molitva za sve one koji ne mole, budite radost za sve one koji ne vide izlaza, budite nosioci svjetla u tami ovoga nemirnog vremena. Molite i tražite pomoć i zaštitu svetih, da biste i vi mogli žuditi za nebom i nebeskim stvarnostima. Ja sam s vama i sve vas štitim i blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.