Na svetkovinu svih svetih Gospa najavila NOVI JERUZALEM koji silazi s neba!

Autor: Vjera

U ovo doba velikog jada morate snažno proživljavati Općinstvo svetih, upozorila je!

Na svetkovinu svih svetih 1989. godine Gospa je preko svećenika i utemeljitelja Svećeničkog Marijanskog pokreta don Stefana Gobija obznanila silazak novog Jeruzalema koji dolazi kad prihvaćamo njezin lijek za borbu protiv tame, a očituje se u zajedništvu svetih!

Evo poruke Majke:

“Danas je svetkovina Svih Svetih, a sutra se sjećate tolikih koji su se spasili, ali se još nalaze u mukama čistilišta.

U ovo doba velikog jada morate snažno proživljavati Općinstvo svetih.

Ja sam Kraljica svih svetih.

Ja sam Voditeljica jedne jedine čete.

– Na sve zamke koje vam svakog dana namještaju Zmaj, crna zvijer, zvijer slična janjetu i svi zli duhovi, anđeli Gospodinovi od mene imaju zadatak da im snažno i moćno odgovore.

Kako je velika danas njihova nebeska moć, jer sam ih pozvala da se suprostave taktici mog Protivnika, a ta je da udalji toliku moju jadnu djecu od klanjanja kojeg je jedino Bog dostojan, i da sve više proširi kult Sotone i crne mise.

Ovom izopačenom i bogohulnom činu Demona, anđeli odgovaraju svojim vječnim, dubokim i neprekidnim činom klanjanja i slavljenja Gospodina.

– Na one opasnosti koje vam zli postavljaju nastojeći pokriti vaš put preprekama, teškoćama i podmuklim protivljenjem, odgovaraju rajski sveci svojom snažnom nazočnošću i posredovanjem.

Sveci otkrivaju i uništavaju podmukle i mračne spletke, koje vam masonerija podmeće da bi vas uhvatila u svoju mrežu, i to na način da vas iz raja obasjavaju snažnom svjetlošću, koja vas sve obavija kako bi namirisala vjerom, nadom, ljubavlju, čistoćom i svetošću vaše živote.

Zajedništvo je vašeg života sa svecima iz Raja lijek koji vam dajem protiv podmuklih spletki i opasnosti što vam ih nameće danas crna zvijer masonerije.

– Protiv teškoća, ismijavanja i odbacivanja, kojima se služi u borbi protiv vas ona zvijer slična janjetu, utječite se trajnoj zajedničkoj molitvi sa svetim dušama u čistilištu.

Zajednička molitva dušama iz čistilišta daruje svjetlost i utjehu, te skraćuje vrijeme njihovog čišćenja, a vama daje sigurnost i hrabrost da u svojim životima ostvarite moj plan, a taj je da vam pomognem u svakom trenutku vršiti božansku volju Gospodinovu.

S radošću vas gledam, sjedinjene u nebeskom vrtu mog Bezgrješnog Srca, kako proživljavate ovu čudesnu stvarnost sjedinjenja sa Svetima, koji vas povezuju, pomažu vam i potiču vas da se borite do potpunog Kristovog trijumfa, u dolasku na svijet njegovog slavnog Kraljevstva ljubavi, svetosti, pravde i mira.

Tako vi već dajete svoj doprinos nastajanju novog Jeruzalema, svetoga Grada, koji mora sići s neba kao zaručnica uređena za svoga zaručnika, i stvarate Božje prebivalište među ljudima, da bi svi postali njegov narod, da bi svaka suza iz očiju bila obrisana i da bi nestalo smrti, žalosti, plača i tuge, jer prijašnje uminu.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.