flickr

Nakon što su dobili dijete, doznali da su brat i sestra

Autor: dnevno.hr

Šokantno otkriće potvrđeno je DNK analizom, a potreseni supružnici ipak su odlučili ostati zajedno i imati još djece.

Nakon što su se upoznali u noćnom klubu, započeli zajednički život i dobili sina, bračni par iz Leinstera prošli mjesec otkrio je da su zapravo polubrat i polusestra.

Šokantno otkriće potvrđeno je DNK analizom, a potreseni supružnici ipak su odlučili ostati zajedno i imati još djece. Krivnju prebacuju na zakonodavstvo koje onemogućuje mladim ljudima da saznaju pravu istinu o svom identitetu, a razmišljaju i o podizanju tužbe protiv suca i psihologinje za djecu koji su uključeni u spomenuti slučaj obiteljskog prava. Sudac i psihologinja su odlučni u namjeri da se, prema irskom obiteljskom zakonu, djetetu nikada ne kaže istina o srodstvu njegovih roditelja.

Supružnici u dvadesetim godinama ne žele otkriti svoj identitet zbog moguće društvene izolacije svog sina, međutim svoju priču žele ispričati kako bi pružili podršku parovima u sličnim situacijama.

– Kada smo otkrili da smo polubrat i polusestra, bili smo shrvani. A kada su nam telefonski dojavili rezultate DNK analize, osjećaj je bio kao da vam netko javlja o smrti člana obitelji. Šok nije psihološki, već u obliku trbušne mučnine koja se širi cijelim tijelom. Mislim da bismo se razišli da u pitanju nije dijete – rekli su supružnici za Daily Mail.

Istinita priča, jedna od mnogih, prema riječima supružnika bila je konstantno ignorirana i to ne zbog njene šokantnosti već zbog toga jer je ideološki neprikladna u očima onih koji odlučuju zbog kojih stvari bi se trebali šokirati i zašto.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.