Foto: N1

VUKUŠIĆ RAZVALIO NENADA STAZIĆA: ‘Sama njegova pojava je svinjski skandal’

Autor: dnevno.hr

Psihijatar Herman Vukušić na svojem je Facebook profilu prilično burno reagirao na nastup SDP-ova Nenada Stazića, a njegovu objavu u cijelosti prenosimo:

“SVINJSKI SKANDAL” JE SAMA POJAVA OVOG LIKA😡

Danas se u Hrvatskom Saboru zastupnik SDP-a Nenad Stazić obrušio na odluku Centra za socijalni rad Grada Zagreba da odbaci zahtjev životnih partnera Ive Šegote i Mladena Kožića za udomljenjem djeteta.

“To si je dopustila nekakva Tatjana Brozić Perić”, šefica toga Centra, konstatirao je zastupnik, naglašavajući kako je to učinila unatoč presudi Upravnog suda.

Kako osobno poznajem gospođu Tatjanu Brozić Perić mogu samo ovim putem posvjedočiti da se u njezinom slučaju radi o vrhunskom stručnjaku i profesionalcu, a što se pak tiče “nepoštivanja suda” tu Stazić pokazuje apsolutno neznanje upravno-pravnih procesa države u čijem parlamentu sjedi.

Naime, u razdoblju od 2000. do 2004. godine na tisuće presuda upravnog suda donešeno je u korist hrvatskih branitelja koji nisu mogli regulirati svoj status zbog postojećih zakonskih odredbi.

Taj broj je bio toliko velik da je tadašnji ministar hrvatskih branitelja i Stazićev partijski drug, Ivica Pančić, prozvao sudove u Hrvatskoj da “proizvode nove invalide”!

Međutim, u svim tim slučajevima presude su značile samo mogućnost ponovne procjene braniteljskih statusa, a koje bi (opet) u pravilu završavale negativno!

Stazić, i puno onih koji danas dreče zbog tate Ive i tate Mladena, tada su mučki šutjeli😡

Stoga, jedini “svinjski skandal” po ovom pitanju može biti Stazićeva licemjerna pojava u hrvatskoj javnosti…

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.