FOTO: Domovinski pokret

POGREŠNO! NEOPROSTIVO! Škoro s Gruićem izdao desnicu? ‘Ispao sam budala’

Autor: dnevno.hr

Glas za Škoru je glas za starog komunista i navodno lažnog invalida Lazara Grujića.

Tvrdi to hrvatski političar s diplomatskim iskustvom Antun Babić koji je sa Škorinim pokretom i sam pokušavao surađivati na nadolazećim parlamentarnim izborima.

”Usput je vrijedno zabilježiti kako sam prije tri tjedna Škori predložio da na suradnju pozove i predsjednika Hrvatske seljačke demokratske stranke, Ivana Martana, čovjeka koji uživa veliki ugled u Međimurju.

HDSS sam s brojnim pristašama Stjepana Radića osnovao 1994., jer sam bio nezadovoljan s pljačkom koju su počeli provoditi poznati članovi HDZ-a. Bio sam i prvi predsjednik te stranke. Na osnivanju stranke bili su brojni poznati hrvatski domoljubi, uključujući i Nikolu Štedula, hrvatskog disidenta dr. Hrvoja Šošića, poznatog pisma i povijesničara Zvonimira Kulundžića itd. Godinu dana kasnije, kad više nisam mogao financirati tu stranku, dao sam ostavku, a na mjesto predsjednika Izabran je Ivan Martan.

Hrvatska seljačka stranka imala je i svojeg zastupnika u Hrvatskom saboru, poznatog TV novinara Ivu Lončara. HDSS svoj program temelji na hrvatskim velikanima Stjepanu Radiću i dr. Anti Starčeviću. Ivan Martan imao je razgovor s Miroslavom Škorom 18. svibnja 2020. I ja sam bio nazočan na tom razgovoru. Ivan Martan je iskrena srca i pošteno ponudio suradnju Miroslavu Škori. Dva dana kasnije Martan je Škori poslao i dva službena dopisa i prijedloga o suradnji između HDSS-a i Domovinskog pokreta. Koliko mi je poznato, do danas nije dobio nikakav odgovor.

No zato je Škoro sklopio dogovor o suradnji s LAZAROM GRUJIĆEM. Jako mi je žao što sam Škori tada, u najboljoj vjeri, predlagao suradnju s Hrvatskom demokratskom seljačkom strankom, koja se žestoko protivi sadašnjem predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku. Ispao sam budala, jer sam nagovarao Ivana Martana na suradnju s Miroslavom Škorom”, komentira Babić koji podsjeća i na to tko je zapravo Lazar Grujić.

”Oni koji to žele, mogu se o Lazaru Grujiću više informirati u hrvatskim medijima. Ja ću ovdje samo napomenuti da je Lazar Gruić svojevremeno bio patner Milana Bandića, Jadranke Kosor i Ljube Jurčića. Prije nekoliko mjeseci želio je napraviti sporazum i s predsjednikom SDP-a, Davorom Bernardićem”.podsjetio je Babić tvrdeći da on zna što je u suradnji s Lazarom pogrešno i nepošteno.

(FOTO) SADA JE I SLUŽBENO: Škoro i Penava se rukovali na obali Dunava!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.