HČSP

PLATFORMA ‘SAVEZ S NARODOM’: Nakon HDZ-a, Domovinskog pokreta i Mosta, na izbore izlazi još jedan desni blok!

Autor: Zlatko Govedić

Dana 30. svibnja Hrvatska čista stranka prava, Braniteljsko domoljubna stranka Hrvatske i Hrvatska braniteljska pučka stranka u Zagrebu su potpisale zajednički dokument političkih polazišta članica platforme “SAVEZ SA NARODOM”.

Nakon potpisivanja dokumenta održana je i prva konstatirajuća sjednica platforme na kojoj su određini koordinatori za svih jedanaest Izbornih jedinica.

Peternel: ‘Toliko su jadni da mi ih je žao. Četiri godine vlast temelje na suradnji s Pupovcem i ostacima Vesne Pusić’

“Moramo spomenuti da naš zajednički izlazak na parlamentarne izbore podupiru i mnoge braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata koje su se stavile na raspolaganje u izbornoj kampanji, ali i općenito. Vrata ‘PLATFORME SAVEZ SA NARODOM’ i dalje su otvorena. Dobro su došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke, udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a Hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih te svi oni koji su do sada, ali i ubuduće budu prepoznali snagu kroz pravaško braniteljsku platformu. Jer mi smo temelj hrvatske državnosti i kroz taj temelj zajedno sa hrvatskim narodom želimo izgraditi bolju i pravedniju Hrvatsku koju smo svi zajedno sanjali”, stoji u nedjeljnom priopćenju novoosnovane platforme.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.