wikipedia

PERNAR OPASNO RASTURIO GLOBALISTIČKE MEDIJE: Za DNEVNO ekskluzivno otkrio kako bi riješio ilegalne migrante!

Autor: Zrinka Požežanac

Pernar ima jednostavno rješenje za problem ilegalnih migracija

Od samog početka migrantske krize, jasno je da mediji, ne samo Hrvatske nego i cijele Europe umreženo rade na stvaranju nerealne, da ne kažemo lažne slike, o ilegalnim migracijama, pa su tako ilegalni migranti često u medijima samo ‘žrtve’, kako naših policajaca tako i našeg netolerantnog društva. Žrtve koje eto legalno krše zakone država članica Europe i nitko im ne može ili bolje rečeno, NE SMIJE ništa.

Na ovaj nevjerojatni scenarij planskog naseljavanja Europe ilegalnim migrantima, koji se odvija pred očima cijelog svijeta osvrnuo se i Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog Zida,  koji je na društvenim mrežama jasno prozvao globalističke medije koji umreženo lažu hrvatski narod stvarajući od ilegalnih migranata žrtve hrvatskog naroda iako je žrtva – sam hrvatski narod.

Pernar tako upozorava da nas svako malo mediji obasipaju potresnim pričama migranata koji su “žrtve” hrvatske policije, međutim, vrlo brzo se spozna da su isti lagali.

Dat ću jedan od svježijih primjera, piše Pernar, kad je naša policija “spašavala” trudnu migranticu, da bi na kraju ispalo da žena uopće nije trudna.

Ili priču “migranta iz Sirije” koji je tvrdio da ga je policija razdvojila od kćerke čijom je slikom mahao, da bi prvom prilikom pobjegao iz Hrvatske i otišao u Nizozemsku “tražiti izgubljenu kćer”.

Također, nikome nije sumnjivo što mnogi od tih ljudi nemaju nikakve osobne dokumente i svi imaju neka čudna objašnjenja zašto ih nemaju. Na kraju, bez obzira što mnogi od njih lažu o tako banalnim stvarima poput kako se zovu, koliko imaju godina, odakle su itd., mediji će opet plasirati njihove tvrdnje kao apsolutne istine, a naivan narod će im vjerovati.

Sve zato jer ne shvaćaju da je uloga medija manipulacija i guranje agende ilegalnih migracija. Istina je tu prva žrtva, a cilj samo jedan – da se ilegalne migracije nastave. Najveći paradoks u cijeloj priči – da oni koji nezakonito prelaze našu državnu granicu (krše zakon) optužuju policiju za isto, nitko od medija ne dovodi u pitanje, napisao je Pernar na društvenim mrežama

Pernar za Dnevno: ‘Potrebno je izgraditi zatvore s novcem iz EU fondova’

No, kako su ilegalne migracije uistinu problem, bila vlast slobodna ili podložna vanjskim autoritetima  upitali smo Ivana Pernara kako bi on riješio taj problem da dođe na Vlast. Njegov odgovor je jednostavan: Ilegalne migrante treba kazniti – zatvorom.

‘Masovno kršenje zakona u vidu ilegalnog prelaska granice je nemoguće zaustaviti bez kazni za takav čin. Kazna zatvora od tri godine sigurno bi smanjila navalu migranata na našu granicu. Takve mjere je uvela Mađarska i nakon što je prvih 200 migranata ilegalno prešlo granicu i završilo u zatvoru, ostali su odustali od te namjere. Nažalost, kod nas mogu u nedogled kršiti zakon i posljedično imamo situaciju da policija neke migrante već zna po imenu koliko su ih puta zaustavili u ilegalnom prelasku i vraćali nazad. Bez te mjere ni vojska na granici neće zaustavit migrantski val, kaže Pernar i otkriva čime financirati zatvore:  Nove zatvore i njihovo održavanje trebalo bi financirati iz EU fondova, rekao je Ivan Pernar ekskluzivno za naš portal.

 

 

>>>PROVELA SAM DAN S ‘IZBJEGLICAMA’: Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Autor:Zrinka Požežanac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.