Screenshoot

GADNO MU ‘DIGLA ŽIVAC’! Svima otkrio kako Rudan manipulira: ‘Iskorištava to što je kršćanka i etnička Hrvatica’

Autor: S.V.

Nekoć jedan od najistaknutijih BBB-ovaca, a danas suvlasnik PR agencije Grizli komunikacije, Thomas Bauer, na svom se Facebook profilu “obračunao” s Vedranom Rudan.

Njezina reakcija na požar koji je dijelomično uništio Notre Dame pri čemu se obrušila na Zapad kao glavnog krivca za sve nedaće ovoga svijeta, Bauera je poprilično naživcirala, pa joj je pokušao objasniti koliko je, zapravo, u krivu:

Srbinu može ‘prodavat fore’ jer riječ etničke Hrvatice ima posebnu težinu

“Nije da će glupava i neuka raja što guta Rudaničin proljev naudit Zapadu kojeg ona proziva kao krivca za sve, problem je što će takvi, glupavi i neuki, biti lakše manipulirani od lokalne političke oligarhije i neće nikada shvatiti da su možda i sami svojim činjenjem ili nečinjenjem sudjelovali u propasti vlastite nacije.

Nekom će Srbinu Rudanica stvarno prodat kako je isključivo Zapad kriv za njegovu patnju, nesreću i siromaštvo jer to ionako sluša iz domaćih medija. Njena riječ ima posebnu težinu jer je etnička Hrvatica. Ako ona to tvrdi, onda mora da je istina.

Zaboravit će Srbin, ako je to ikada i znao, da je Slobo zajedno s Kadijevićem i ekipom iz generalštaba u rano ljeto 1991. od tog istog Zapada dobio otvorene ruke za agresiju i očuvanje Jugoslavije svim sredstvima. Hrvatska je pak u rujnu dobila embargo na uvoz oružja. Kasnije su se stvari okrenule. Ali nisu se okrenule jer je Zapad postao bolji ili lošiji, ovisi iz kojeg rakursa gledaš. Okrenule su se jer je tadašnja srpska politička i vojna elita bila najretardiranija hrpa pavijana u povijesti čovječanstva i jer Srbi vječno podcjenjuju Hrvate.

Bošnjaku također može prodavati priče, jer je kršćanka…

Nekom će Bošnjaku Rudanica prodat da je Zapad njegov neprijatelj i da ga je kao muslimana svjesno žrtvovao, baš kao i njegovu braću u Palestini, Siriji i Iraku. Njena riječ i tu ima posebnu težinu jer je rođena i odrasla u kršćanskom miljeu.

Zaboravit će Bošnjak da je Alija Izetbegović puno predugo kalkulirao, petljao, bio smotan i neodlučan. Očekivao je neko mirno rješenje nakon Vukovara i Škabrnje, a to je bila kobna pogreška. Zaboravit će na trenutak i tko ga je granatirao, mitraljirao i klao oružjem koje mu je dala komunistička jugoarmija. Kasnije su se i tamo stvari okrenule, Srbi su prokazani kao vodeći krivac iako Zapad snosi odgovornost i za Srebrenicu koja se dogodila pred sam kraj rata pa su onda tolerirali Oluju da se sve ne ponovi u Bihaću.

Amnestirala je sve ratne zločince ovog svijeta

I baš u tome je fora. Politički Zapad nije ništa bolji od naše političke elite. Je, korupcija je ipak slabija i bolje upakirana, uhljebi su malo manje nesposobni i lijeni, demokraciju ne siluju baš toliko, pravila se uglavnom poštuju, ali problem je da su ih pisali sami za sebe. Idealizirat te ljude bila bi velika pogreška. Vanjska politika im je najčešće svinjarija. Politika je i tamo kao i ovdje uglavnom problem, a ne rješenje. Zato sam klasični liberal.

Ali isto tako je sramotno da netko za patnju mladih Palestinaca, Iračana, Libijaca, Sirijaca, pa i malih Srba pod Nato bombama 1999. ili Bošnjaka u Srebrenici krivi ISKLJUČIVO Zapad. Time amnestira sve one Sadame, Assade, Gaddafije, Miloševiće, sve Hamase, Arkanove Tigrove, Hezbollahe i ostale lunatike žedne krvi.

Zamislite da ti imaju oružje, novac i moć koju ima Zapad. Koliko bismo mi svi skupa trajali?”, zakucao je Bauer na kraju.

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.