Davor Javorovic/Vecernji list

Evo koji će trgovački lanci radnike upregnuti za Uskrsne blagdane

Autor: Dnevno

Većina trgovina i prodavaonica za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti će zatvorene, no ima i onih koji će ponovo ‘napraviti’ iznimke te raditi i ovih blagdana.

Kako prenosi N1, trgovine Konzuma u petak i subotu radit će normalno dok će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene. Sve prodavaonice Lidla na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak bit će zatvorene.

Na Veliki petak i Veliku subotu trgovine Spara će raditi prema redovnom radnom vremenu. Za Uskrs će svi Sparovi supermarketi i Intersparovi hipermarketi biti zatvoreni, a za Uskrsni ponedjeljak trgovine će biti otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu i u skladu s radnim vremenom pojedinih šoping centara.

Prodavaonice Kauflanda u petak i subotu imat će redovno radno vrijeme, za Uskrs će biti zatvorene, a za Uskrsni ponedjeljak radit će od 8 do 16 sati.

Dućani Plodina, nakon neradnog Uskrsa, na Uskrsni ponedjeljak će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu.

Na Uskrs će sve prodavaonice Müllera biti zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak će neke i raditi. Trgovački centri City Center na Uskrs će biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi prema redovnom radnom vremenu.

Zagrebački šoping centar Westgate na Uskrs će biti zatvoren dok će u ponedjeljak raditi prema standardnom radnom vremenu.

Avenue Mallu će na Uskrs sve trgovine biti zatvorene dok će kafići i restorani biti otvoreni najkasnije do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak sve trgovine, osim Konzuma, radit će prema redovnom radnom vremenu.

Sve trgovine u Arena Centru na Uskrs će biti zatvorene (McDonald’s će raditi od 14 sati do ponoći, kino od 14.30 do 00.30 sati). Na Uskrsni ponedjeljak sve trgovine i ostali ugostiteljski lokali radit će prema redovnom radnom vremenu.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.