Direktor tvrtke joj partner, vlasnica majka! Milanka Opačić tvrdi: ‘Nemam nikakve veze s tim’

Autor: Dnevno

Saborska zastupnica Milanka Opačić odnedavno se i formalno učlanila u stranku Bandić Milan 365 iako je već od praktički od listopada njihova zastupnica u Saboru. Otkad je i službeno objavljeno da je nova članica Bandićeve stranke, ne prestaju razne kontroverzije i pitanja što se iza svega zapravo krije. Tako se između ostalog potegnula i priča o tvrtki “Milanema” koja se nalazi na zagrebačkoj adesi Milanke Opačić.

Direktor firme je do lipnja bio partner Milanke Opačić, Nemanja Gospavić, a sad joj je na čelu njezina majka Mirjana, koja je ujedno i vlasnica. Firma Milanema je osnovana u travnju kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o.) s temeljnim kapitalom od 10 kuna. Naziv joj je očigledno nastao spajanjem imena Milanka i Nemanja. Kao osnivačica vodi se Mirjana Opačić, 78 –godišnja majka Milanke Opačić.
Prema javno dostupnim informacijama sa Sudskog registra, tvrtka je registrirana za više djelatnosti: profesionalno usmjeravanje, obrazovanje radi povećanja zapošljivosti radne snage, djelatnosti istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnijenja, djelatnosti savjetovanja u vezi s upravljanjem i djelatnosti ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova. Tvrtka trenutačno nema niti jednog zaposlenika. Sama Opačić izjavila je da s tvrtkom nema baš nikakve veze iako je objavljeno da se nalazi na njezinoj kućnoj adresi, da je vlasnica njezina majka, a donedavni direktor njezin partner.
“Milanema” je agencija registrirana za posredovanje pri zapošljavanju. Osnivačica tvrtke je moja majka, a gospodin Gospavić je bio privremeni direktor, ali je nakon isteka dogovorenog roka, izbrisan iz sudskog registra. Navedena tvrtka nema nikakve veze sa mnom’, poručila je o svemu Opačić.

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.