Ćaća mu plaćao stan i režije? Tko je nesuđeni Sanaderov zet kojega Ježić spominje?

Autor:

O njegovim glumačkim rolama dugo se nije govorilo u javnom prostoru, no Andrej Dojkić ovih je dana zahvaljujući Robertu Ježiću ponovno u središtu pažnje javnosti. Kako je Ježić na suđenju rekao financirao je njegov život u New Yorku, a na Sanaderovo traženje 2010.godine ovome je mladiću isplatio oko 250 tisuća eura.

”Za troškove putovanja, najam stana i poslovnog prostora u New Yorku za dečka kćeri gospodina Sanadera. Podveli smo to kao troškove projekta otvaranja našeg predstavništva u New Yorku. Račune je podmirila moja tvrtka ABC Holding, a to je ista ona tvrtka preko je je kupljen blindirani BMW za HDZ. O tome imam svu dokumentaciju i donijet ću je sljedeći put”, izjavio je Ježić ma zagrebačkom Županijskom sudu gdje je u tijeku postupak INA-Mol. Petra Sanader i glumac Dojkić vezu su prekinuli davne 2011.godine, a o mladom glumcu u medijima se pisalo i ranije. Između ovog zanimljivog para zaiskrilo je na glumačkoj akademiji, par se često družio na ručkovima po zagrebačkim resotranima, a prema pisanju Globusa Petra je 2008.godine inicirala preseljenje u Ameriku nastojeći se riješiti stigme premijerove kćeri.

Sanaderovi su im potom osigurali sta od 50 kvadrata u jednome od četiri tornja Zeckendorf na Manhattanu, a stan i telefon bili su prijavljeni na Dojkića koji je 2001.godine bio u SAD-u gdje je plažao režije te imao broj socijalnog osiguranja, stanarinu je pak pokrivao odvjetnik Yoram Ginach. Kasnije mu je Sanader kazao kako ima poznanika koji mu može rijeđiti radnu vizu u Americi, naknadno se saznalo da je to Ježić. Nakon što je raskinuo vezu sa Sanaderovom kćeri Dojkić se zapravo i povukao iz javnosti te se u rujnu 2017.godine vjenčao sa Ines Cvjetković s kojom ima i kćerku.

U međuvremenu glumio je u seriji Čista ljubav, glumio u filmu The Match Jakova Sedlara, a pričama o plaćanju stana i školovanja u Americi ogorčen je. Za Večernji list sve je Ježićeve navode osporio, tvrdeći da ga nije upoznao te da nikada nije imao nikakav povlaštetni tretman.

Autor:
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.