Facebook: West Ham United (Official) Photo: Arfa Griffiths

BIVŠI IZBORNIK, SADA TRENER WBA, ZAVAPIO: “Nije me briga za sastanke, vratite Splitu reprezentaciju i reprezentaciju Splitu”!

Autor:

“Dajte reprezentaciji Split, kao i Split reprezentaciji”, gotovo je zavapio bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić pred kamerama Sportkluba, a sve na temu sutrašnjeg sastanka predstavnika Hajduka, Grada Splita i Hrvatskog nogometnog saveza.

Današnji trener engleskg WBA koji je doveo reprezentaciju nakon punih 15 godina u Split, u kvalifikacijama tada nakon preokreta dobio Gruziju, kaže ljutitim tonom:

“Hrvatska reprezentacija treba Split. Ovo je parola, politička parola, ali to stvarno mislim tako. Hrvatska reprezentacija treba Split, a još više Split treba reprezentaciju. To dijete od osam godina, ono to hoće, zaslužuje i želi”.

O ljudima koji ćerazgovarati ne troši riječi, dojma smoda ga nije briga, da ga zanima samo epilog njegovo razmišljanja:

“Nije bitno je li Šuker, je li HNS, je li Hajduk. Ljudi moraju zaključati svoja ega, u sobi ostaviti osobne interese i sjesti ako treba 800 puta i konačno reprezentaciju vratiti u Split”!


Autor:
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.