APEL DINAMA SVOJIM NAVIJAČIMA: „Neke stvari su zabranjene, to morate znati„!

Autor:

U utorak u 20 sati Dinamo igra uzvratnu utakmicu protiv mađarskog Ferencvarosa, a pratiti će ga više od tisuću navijača. kako su navijači Ferencvarosa znani po rabijatnosti tako je ovo i utakmica visokog rizika. Dinamo je uputio apel svojim navijačima, prema uputama iz Budimpešte – što čeka Dinamove navijače i kako se trebaju ponašati.
Strogo se napominje što je dozvoljeno, a što zabranjeno.
U apelu doslovce stoji:
„Navijači GNK Dinamo koji su kupili ulaznice za gostujući sektor (SEKTOR E) stadiona u Budimpešti obavezni su prije utakmice doći u fan zonu za navijače Dinama u blizini stadiona gdje je predviđena točka okupljanja.
U fan zoni je predviđen parking za vozila kojim navijači Dinama dolaze na utakmicu (adresa: Remíz út – Fék utca, District IX, Budapest)
Kod ulaska u FAN ZONU za navijače Dinama obavezno je predočenje važeće ulaznice za utakmicu Ferencvarosi – Dinamo, kupljene putem službene procedure i službene prodaje na Ticket pointu u Zagrebu
Redarska služba provjeravat će istovjetnost osobnih podataka na ulaznici s osobnim dokumentom svakog navijača
OKUPLJANJE U FAN ZONI OBAVEZNO od 17:30 do 18:30h
Navijači Dinama bit će u pratnji mađarske policije prepraćeni iz FAN ZONE na gostujući sektor stadiona od 18:30 sati
Navijači koji ne dođu na dogovorenu točku okupljanja – u fan zonu, neće moći ući na gostujući sektor stadiona Groupama Arena
DOZVOLJENI PREDMETI/PONAŠANJE:
Megafon i bubnjevi
Zastave i transparenti: bez rasističkih, diskriminatornih i političkih poruka
Navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja
Navijači GNK Dinamo koji su u Zagrebu putem službene prodaje kupili ulaznice za gostujući sektor stadiona Groupama Arena obvezni su:

– doći u FAN ZONU predviđenu za navijače Dinama u utorak 13.9.2019. od 17:30 do 18:30h

– proći kontrolu ulaznice na službenom ulazu, uz predočenje odgovarajuće važeće ulaznice za utakmicu i potvrde istovjetnosti podataka na ulaznici s osobnim podacima svake osobe (od strane redara i policije)

Navijači GNK Dinamo ne smiju biti pod utjecajem alkohola, droga ili drugih opojnih sredstava. Nije dozvoljeno unošenje alkohola, droga i drugih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost sudionika nogometne utakmice. U fan zonu nije dopušteno unositi torbe i ruksake.

Zabranjeni predmeti:

– oštri predmeti, vatreno oružje, boce, hrana, kišobran, kovanice, upaljači, remeni s velikom metalnom kopčom i bilo koji drugi predmet koji može biti bačen u teren ili kojim je moguće nanijeti ozljedu

Kod navijačkih obilježja nije dopušteno unošenje bilo kakvih predmeta koji promoviraju govor mržnje (odnosi se i na tetovaže).

Svi navijači koji će biti prisutni u fan zoni i na utakmici daju svoju privolu da za vrijeme boravka, prijevoza iz fan zone do stadiona i na utakmici mogu biti snimani od strane ovlaštenih osoba.

Navijačima se može odbiti ulazak na utakmicu u slučaju da:

– navijač uđe u fan zonu, ali ne zadovoljava dane uvjete (ispravni osobni dokumenti i istovjetnost ulaznice i osobnog dokumenta) ili ako ne surađuje s redarima i policijom

– navijač nakon ulaska u fan zonu za vrijeme boravka u fan zoni pokaže agresivno ponašanje

Navijači GNK Dinamo mogu pristupiti samo sektoru za gostujuće navijače i to samo iz fan zone predviđene za navijače Dinama. Navijači koji nisu kupili ulaznice putem procedure kluba, ne mogu ući na gostujući sektor.

Plaćanje na ugostiteljskim objektima unutar gostujućeg sektora moguće je isključivo kreditnim karticama. Nije moguće gotovinsko plaćanje.

GNK Dinamo osigurao je prisutnost redarske službe na gostujućem sektoru stadiona u Budimpešti (sektor E) te molimo navijače Dinama da se u slučaju bilo kakvih nedoumica ili problema obrate redardima angažiranim od strane GNK Dinamo.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.