FOTO: Dinamo to smo mi

‘DINAMO TO SMO MI’ TRAŽI ODŠTETU! Zahtijevaju da Mamić vrati 116 milijuna kuna

Autor: Dnevno.hr

Udruga članova GNK Dinamo “Dinamo – to smo mi” će tražiti naknadu od 116 milijuna kuna koliko je prema nepravomoćnoj presudi izvučeno iz Dinama. Odvjetnik udruge predat će odštetni zahtjev, a ako bude potrebe ponovit ćemo isto i nakon pravomoćnosti presude te odgovornost proširiti na sve članove skupštine.

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i njegov odvjetnički tim obranu zasnivaju na tome da nema štete, a štete ima za Klub i državu te mi kao članovi Dinama moramo tražiti da se sav novac nezakonito iznesen iz Kluba vrati. Uskok je u obrazloženju presude ustvrdio kako je počinjena šteta za Dinamo, ali i sve njegove članove/vlasnike.

Posljedica je ovo dugogodišnje suradnje politike i vrha Dinama. Gradski ured za opću upravu nekoliko je puta potvrdio Dinamov statut koji nije usklađen sa zakonom o udrugama i upisivao pogodne ljude u skupštinu Kluba. Tako se stvorila homogena interesna skupina koja je svih ovih godina nanosila štetu Dinamu, zatvarala oči na probleme te nepravilnosti.

Skupština podobnika, rodbine i zaposlenika Kluba unaprijed je odlučila da Dinamo nije oštećen iako su u tijeku kako kažu “određeni postupci” pred sudom u Osijeku. Tako su pokušali utjecati na rad suda i pomagali u obrani bjeguncu iz Međugorja. Već ranije upozoravali smo da manje od 1% članova Dinama sudjeluje u radu nelegalne i nelegitimne skupštine te nas ovakva odluka ni malo ne iznenađuje.

Zbog svega navedenog i saznanja da trenutna uprava Dinama neće tražiti da se novac vrati u Klub, kao što nisu prijavili ni nepravilnosti u slučaju “SMS” za koje je sam bjegunac priznao da su se dogodile, odlučili smo već za vrijeme postupka žalbe podnijeti odštetni zahtjev u ime članova GNK Dinama.

“Ako i ti želiš biti jedan od članova Dinama koji traže da se ukradeni novac vrati u Klub upiši se u našu bazu podataka OVDJE , jer Dinamo – to smo mi!”, napisali su na kraju iz Udruge.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.