(VIDEO) TRAGOVI UNIŠTENE CIVILIZACIJE: Na Marsu otkrivena tri masivna tornja u pravilnom nizu!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Na površini Marsa, na području Terra Meridiani, istraživači su uočili tri masivna “tornja” koji su savršeno poravnata, baš kao i piramide u Gizi na Zemlji. Te Marsove kule oponašaju zviježđe Orion.

Snimka detaljno opisuje tri savršeno usklađene kule na površini crvenog planeta. Govoreći u videu, autor Jose Luis je izjavio: “Istražujući neke snimke Marsa, nedavno smo pronašli niz ogromnih kula koje se nalaze na području Terra Meridiani. Zbog njihovih specifičnih karakteristika, smatramo da su umjetnog podrijetla”.

Očigledno, ove strukture oponašaju zviježđe Oriona. Zanimljivo je da je specifična slika koja jasno prikazuje tri “objekta” na površini Marsa snimljena 1999. godine. Otada su te navodne strukture mogle biti modificirane vremenskim uvjetima.

Dr. John Brandenburg, koji je doktorirao na fizici teorijske plazme na Sveučilištu u Kaliforniji, vjeruje da su napredne izvanzemaljske civilizacije postojale na Marsu u prošlosti te da su uništene nuklearnim napadima u prošlosti.

Teoriju zasniva na tragovima uranija i torija koji su zabilježeni na površini Marsa. Tu marsovsku civilizaciju uništila je druga neprijateljska izvanzemaljska vrsta, smatra Brandenburg.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.