Youtube

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE INŽENJERA: ‘Osobno sam ušao u letjelicu dugu 52 metra koja nije s ovoga planeta!’

Autor: ZG/Dnevno.hr

Koliko će vremena i truda trebati određenim agencijama u američkoj vladi da priznaju nevjerojatne tajne koje su čuvale od javnosti, često kršeći ustavna načela te pravne norme i procedure? Nepriznati znanstveni i “egzotični” tehnički programi koji se provode u različitim laboratorijima i istraživačkim centrima, financiraju se i javno i privatno, a često su povezani s vojnim i obavještajnim agencijama te skriveni od demokratski izabranih vlasti. Sve to pokazuje postojanje dvoslojne znanstvene kulture u SAD-u, ako ne i u cijelom svijetu.

Što znamo o programima “specijalnog pristupa” koji se skrivaju unutar američkog vojno-industrijsko-obavještajnog kompleksa? Među zviždačima, inženjer Bob Lazar vrijedan je pozornosti zbog opsežnih informacija koje je pružio u videozapisima o istraživanjima koja je proveo u području S-4, u blizini zloglasnog Područja 51 u pustinji Nevade.

Lazar je tvrdio da je sudjelovao u inženjerskom timu i ušao u letjelicu u obliku tanjura, široku 52 metra, koju očito nisu bili izgradili ljudi. Letjelica je imala i pilotsku kabinu za tri člana posade, i to dugu i široku samo 3 metra. Navodi da je letjelica mogla stvoriti vlastito gravitacijsko polje i tako postići fantastične brzine.

Lazarovo izvješće podržali su i neki istražitelji, uključujući Johna Leara, sina izumitelja Learjeta i veterana CIA-e koji je posvjedočio da je također imao uvid u skrivene “strane tehnologije”. Aeronautički inženjer Edgar Fouché koji je radio na Području 51 izvijestio je o razvoju tajne svemirske letjelice s pogonom na triangularnu živinu plazmu, pod tajnim nazivom Tr3-B.

Najviše prašine podigao je bivši časnik Obavještajne službe Pentagona pukovnik Philipa Corsoa kada je 1997. objavio bestseler “Dan nakon Roswella” (“The Day After Roswell”). Napisao je kako je američka vlada od 1947. angažirala brojne kompanije kako bi radili na pogonu svemirskih letjelica. Među ostalima, spominju se: Lockheed, Boeing, McDonnell Douglas, Martin Marietta, Northrop, Grumman, Raytheon, General Dynamics i dr. Corso tvrdi da su postigli velike tehnološke uspjehe, kao što su: mikrotranzistori, supravodiči, optička vlakna, naočale od kevlara za noćno opažanje i sl. Dakako, rezultati tih naprednih istraživanja ostali su u najvećoj mjeri neobjavljeni.

Godine 2007. senator Harry Reid iz Nevade, koji je tada predsjedao Odborom za obavještajne poslove Senata, uz podršku kolega senatora Inouyea i Stevensa, uspostavio je 22 milijuna dolara vrijedan petogodišnji “Napredni program utvrđivanja prijetnje iz svemira” kako bi proveo istraživanje o NLO-ima te prikupio dokaze o izvanzemaljskoj prisutnosti. U sklopu programa, naručeno je 38 povjerljivih radova brojnih sveučilišta i istraživačkih centara. I opet, izvješće na 490 stranica ni dan-danas nije objavljeno.

U lipnju 2017. procurio je tajni izvještaj nazvan “MJ-12” koji su analizirali brojni stručnjaci. On sadrži detaljne opise izvanzemaljskih letjelica i njihov oporavak, te transkripte komunikacija s izvanzemaljskim bićima, a navodi i mjere koje poduzimaju zainteresirane agencije kako bi cijelu temu čuvale u tajnosti, čak i do najviših izabranih vlasti.

Dok ufološka zajednica diljem svijeta iščekuje objavu bilo kakvih informacija, postavlja se pitanje, bi li se išta krilo da nema ničega?

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.