ZetaTalk

(VIDEO) MISTERIJ JUŽNOGA POLA: Na Antarktici otkrivena izvanzemaljska civilizacija divova s izduženim lubanjama

Autor: ZG/Dnevno.hr

U posljednje vrijeme Antarktika je prisutna u alternativnim medijima zbog izvješća da je otkriven grad pod ledom. Na temelju informacija s nepoznate web stranice i uz podršku autora Davida Wilcoxa i navodnog agenta tajne vlade Coreyja Gooda, izvanzemaljski grad otkriven je 2 milje pod ledom na Antarktici.

Šire se sve moguće teorije, uključujući tvrdnje da će američki predsjednik Donald Trump objaviti vijest. Otkrivene su grobnice divova, pronađena je izvanzemaljska tehnologija, a grad uključuje komore za liječenje. Imajte na umu da su slike u nastavku umjetničke slike, a ne stvarne fotografije.

Prva znanstvena iskopavanja ruševina iz drevne zamrznute civilizacije zakopane pod ledom od 3,5 km, počela su na Antarktici ranije ovog mjeseca. To je uključivalo civilizaciju “Predadamita” s izduženim lubanjama, visokih oko 3,5 metra. Predadamiti bili su izvanzemaljci koji su stigli na Zemlju prije otprilike 55.000 godina, što je utvrđeno otkrićem triju matičnih brodova ovalnog oblika, promjera oko 30 milja.

Odmah nakon što je iskopan, pronađeno je da jedan od tri broda ima mnogo manjih letjelica unutra. Predadamitska civilizacija, barem dio njezina sjedišta na Antarktici, bila je zamrznuta zbog katastrofalnog događaja do kojega je došlo prije otprilike 12.000 godina.

Antarktička Atlantida i drevne ruševine izvanzemaljaca


Jesu li nedavna otkrića “Pompeja na ledu” na Antarktici samo dokazala postojanje Atlantide? Drevne ruševine izvanzemaljaca potajno su iskopane i Elite idu na izlete. Sve su to navodno otkrili američki sateliti 2002. i istražili. Otkrivena je magnetska anomalija. Prema Zetama, ovo je magnetski potpis koji bi bio povezan s metalom u gradu, pa ste prvo čuli od ZetaTalk-a da je uzbuđenje oko jezera Vostok bilo zbog grada pod ledom.

Što se događa na Antarktici?

Tijekom travnja 2001. godine otkrivena je jedna od najvećih svjetskih tajni: drevna građevina ili aparat koji je ležao položen miljama ispod tvrdog antarktičkog leda otkriven je lutajućim špijunskim satelitom. Američka vojska odmah je počela ukidati izvješća, a glavni mediji su se poslušno pridržavali. Unatoč izostanku vijesti, još su se pojavila izvješća da je tajni projekt iskapanja započeo u petak otkrića. Nastala je magnetska anomalija, pojačana je i proširila se u blizinu ruske baze Vostok. U međuvremenu, američko vojno zrakoplovstvo zujalo je aktivnostima dok su letovi dolazili i odlazili vrtoglavim tempom. Teški strojevi – neki poprilično egzotični – pojavili su se na sumornom ledu na Antarktiku. Nepotvrđena izvješća tvrde da je došao nuklearni bušilica Subterrene. Čudan fenomen vrtloga – vrlo magnetski tunel s prošlošću – nazvan je Time Gate s vojnom obavještajnom službom.

ZetaTalk Komentar 8/13/2011:

Hranjenje teorija zavjere, magnetska anomalija jezera Vostok ostaje neobjašnjena. Je li to srušeni brod, drevni grad poput izgubljenog grada Atlantide, ili postoji jednostavno geološko objašnjenje za anomaliju? Budući da bi istraživanje jezera uništilo njegovo netaknuto stanje, tajna ostaje. Poznato je da će se naslage željezne rude i otvrdnuta lava od vulkana ili ploča za širenje pojaviti kao magnetske anomalije. Gradovi također imaju ovaj potpis zbog velike količine metala u njihovom interijeru. Unutrašnjost ploča je često debela kora, koja također može dati ovaj magnetski potpis. Antarktika je stara stijena, a jezero Vostok leži uz pukotinu koja se proteže kroz ovu stijenu, pokazujući na taj način uzorak vulkanskog pucanja kada je kontinent u prošlosti bio povučen iz svoje privrženosti Indiji.

Zatim je u 2012. došlo do prekida jer je program Google Earth zabilježio ulaz u svemirsku luku. Zete u to vrijeme izjavile su da ovu luku ljudi ne koriste. Bili su nejasni o tome jesu li vanzemaljci Služenje drugome ili Služenje sebi. Također su bili nejasni o tome je li svemirsku luku koristila Annunaki, koja po definiciji ne bi bila ljudska. Naglasili su da drevna svemirska luka nije korištena od strane čovjeka.

ZetaTalk Komentar 27.10.2012:

Koji je jasno izrađen ulaz u kamen Antarktike, u obliku svemirskog broda? To je ono što se čini, ulaz za svemirske brodove. Ova luka trenutno nije u uporabi, niti bi znatiželjan čovjek pronašao nešto što bi moglo biti korisno ili poučno. Tko je tamo živio? Objasnili smo mnoštvo vanzemaljskih oblika života koji trenutno posjećuju Zemlju i bezbroj svjetova iz kojih dolaze. Nije bitno što je vanzemaljska skupina smatrala da je Antarktika prikladna, jer je povijest posjeta, kako smo sami objasnili, pokrila osnove. Antarktik nikada nije bio naseljen ranim čovjekom, tako da svemirske luke nikada nisu bile pod prijetnjom otkrića. Ova luka ili bilo koji podzemni objekt u Antartici nisu bili u bilo kojem trenutku korišteni od strane čovječanstva, usprkos mitovima o admiralu Byrdu ili nacistima u suprotnom.

Antarktika je u prošlosti zasigurno bila pogodna za stanovanje, što po drevnim kartama kao što je karta Piri Reis , to nije bio ledeni kontinent. Proteklih nekoliko smjena stupova promijenilo je to, pomičući Antarktik u zonu smrzavanja. Annunaki su bili posvuda po svijetu, dokaz njihove prošlosti na svakom kontinentu, tako da su sigurno mogli otići na Antarktiku u prošlosti.

ZetaTalk Komentar 15.5.1997:

Neodgovorena slagalica s kojom se kartografi bore je prisutnost drevnih karata koje ukazuju na ekvator i polovi nisu uvijek bili tamo gdje su danas. Točnost tih karata, s detaljima o masi kopna i njihovom smještaju, kao što su oni danas poznati, ne može se poreći. To nisu bile fantazijske karte, već su bile nacrtane oznakama koje se odnose na postavljanje zvijezda i kompasa, a vodiči mornari koriste kada su daleko na moru. Nema spremnog objašnjenja, budući da detalj i dosljednost ne ukazuju na konfuziju, a pitanje koje je ključno za izradu karata, kao što je položaj ekvatora i polova vjerojatno neće biti zbunjeni. Promjene polova događaju se često, dogodile su se u posljednje vrijeme i mogu se ponovno pojaviti!

Tradicionalni mediji izvijestili su da je ruski pravoslavni patrijarh Kirill posjetio Antarktiku prije godinu dana, John Kerry je otišao na Antarktiku u studenom, po Zetama kako bi posadio američku zastavu, a da je Buzz Aldrin 86-godišnji bivši astronaut također otišao na turistički put. u prosincu. Znamo da će Antarktika biti prva nekretnina u Aftertimeu, ležeći na novom Equatoru, ali ima li još na ovoj slici? Jesu li ti posjetitelji zavirili u ono što grad sahranjuje ispod leda?

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.