Screenshot/Youtube

(VIDEO) Jesu li oni normalni? Znanstvenici s Oxforda žele klonirati Isusa Krista

Autor: ZG/Dnevno.hr

Dok kršćani već 2000 godina čekaju ponovni, drugi, dolazak Isusa Krista, neki su to shvatili predoslovno pa nemaju ni strpljenja ni vjere.

Grupa koja se naziva “The Second Coming Project” (“Projekt drugog dolaska”) s pomoću znanosti žele dovesti Spasitelja na Zemlju.

Naime, planiraju uzeti uzorak Isusova DNK nakon čega će embrij s dotičnom DNK biti implantiran u maternicu žene koja će se dobrovoljno javiti za rađanje Isusova klona, i od koje tvorci projekta ne zahtijevaju da bude djevica.

No, dok takve šarlatane nitko ne doživljava ozbiljno, pojavila se još jedna inicijativa koja postoji od 2017. godine.

Oksfordski genetičar i teolog udružili su snage kako bi pronašli DNK Isusa Krista. Genetičar oksfordskog sveučilišta je George Busby, a teolog je pastor Joe Basile.

Pregledali su Torinsko platno i sudijar iz  Ovieda. Cilj je dobiti DNK iz svakog od tih uzoraka kako bi se odredila Kristova DNK. Krajnji cilj znanstvenika bio bi klonirati Isusa Krista. Kako javljaju, misle da su “na dobrom tragu”.

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.