Screenshot/Youtube

Procurilo ‘Proročanstvo sa Svete Gore’: Hrvatska će napasti Srbiju, Rusija će pokoriti Tursku! Slijedi sedam velikih ratova

Autor: ZG/Dnevno.hr

Prije nekoliko godina, s ruskog je prevedeno zanimljivo proročanstvo koje je navodno na Svetoj Gori objavljeno u knjižici “Nadolazeće nesreće”, nepoznatog autora.

Srpski mediji posvetili su mu veliku pozornost. “Od prošle godine pokušavao sam na razne načine obavijestiti prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje riječi s nepovjerenjem i smatrali me ludim”, započinje autor.

“Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve dogodit će se tako do posljednjeg detalja.

Svaki od ratova bit će suroviji od prethodnog. U svaki od ratova bit će uključeno stanovništo cijele Zemljine kugle. Između ratova bit će i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat molit će Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene. Na kraju će rat zahvatiti čitav svijet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara.

Rusija će pretrpjeti još jednu provokaciju – napad Gruzije. Ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije bit će zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, poticani od Amerikanaca, također će početi grubo provocirati Rusiju.

Turska će pustiti američke brodove i zrakoplove radi napada na Rusiju.

Od tog trenutka počet će odbrojavanje za Tursku. Rusi će veoma brzo pobijediti Ukrajince i bit će rado dočekani od stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put će se dogoditi zračna bitka između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će neprikosnoveno pobijediti.

U Turskoj će početi diktatura, a u to vrijeme Kurdi će se podići na ustanak.

Nastupit će svjetska ekonomska kriza.

Amerika i Izrael napast će Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, BIH, SAD i NATO protiv Srbije i Rusije.

Crno more postat će Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osjetiti rusko tajno super oružje). Rusi će uništiti tu zemlju. Još prije toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Armeniju i Azerbajdžan i potisnuti američke trupe.

Na sjeveru će Rusi upasti u Finsku, Švedsku i Norvešku te će ih osvojiti. Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumunjsku i Moldaviju. Pravoslavne balkanske zemlje podići će ustanak i zaključiti savez s Rusijom. To će biti Srbi i Rumunji, ali ne Bugari. Poslije toga, Rusi će krenuti na jug pomoći svojim saveznicima – Arapima, posebno Irancima – u ratu s Amerikancima”.

Pregršt detalja autor zaključuje riječima:

“Ponovit će se sve podlosti Križarskog pohoda. Zapadni vojnici pljačkat će kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivat će se nad svećenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mjesto doći sljedeći.

Jedini spas bit će bijeg u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj djeci i invalidima. Ali nove križare stići će teška pogubna kazna kod zidova Carigrada”.

Na kraju autor kaže da mu cilj uopće nije unošenje nesloge i sijanja neprijateljstva.”Ja sam samo htio podijeliti s vama neke stvari koje sam saznao prije točno godinu dana i u početku nisam povjerovao, ali su ih poslije realni događaji potvrdili.“

Neki hrvatski komentatori na društvenim mrežama zaključuju da je riječ o propagandnoj mašineriji i srpsko-ruskoj mitomaniji.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.