Screenshot/Youtube

Nevjerovatne tvrdnje ufologa: Na Mjesecu već živi 250 milijuna ljudi, a Zemlja je planet kažnjenika

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Umirovljeni američki avijatičar i pasionirani ufolog John Lear posljednjih godina tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mjesecu i pokazao nevjerojatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju umjetne strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mjesecu živi 250 milijuna ljudi.

On smatra da su amaterski astronomi snimili nešto što podsjeća na hologramsku projekciju na površini Mjeseca. Je li ona iskorištena za skrivanje struktura, baš kao u neuspješnoj Marvelovoj TV-seriji “Inhumans”? Koji bi drugi razlog bio za hologramsko projektiranje i razmještanje kratera!?

Ljudi su na Mjesec otišli najvjerojatnije 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća koristeći se Teslinom antigravitacijskom letjelicom.

“Ne mogu to dokazati jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na što bi drugo američka vlada mogla upumpati tolike milijarde dolara u Teslina istraživanja?”, pita se Lear.

Fotografije snimljene iz opservatorija Jerks 1946. pokazuju veliku eksploziju sjeverozapadno od kratera Endimiona.

“Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu se podizati u vakuumu. Ali, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Mjeseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To ne bi bilo moguće da je na površini Mjeseca vakuum te da ima samo šestinu Zemljine gravitacije” tvrdi Lear i dodaje da Mjesečeva masa zapravo iznosi 68,71% Zemljine.

Lear smatra da je Mjesec stvoren u Jupiteru prije 40 milijuna godina, a u vrijeme posljednjeg ledenog doba, prije otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mjesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

“Stanovnici Mjeseca jesu izvanzemaljci koji donekle podsjećaju na ljude. Ondje ima i ‘sivih’ (the Greys), ali oni žive ispod površine Mjeseca i rade u velikim laboratorijima. No, priča ide i dalje… Zemlja je planeta kažnjenika, tj. zatvor; a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu”, zaključuje Lear.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.