Screenshot/Youtube

NAJVEĆA TAJNA KOJU NE PRIMJEĆUJEMO: Čovječanstvo se uništava, a Zemlja se teraformira

Autor: Z.G./Dnevno.hr

“Na osnovi otkrića koja su sada neosporna, odlučio sam izaći u javnost s informacijama koje pokazuju da se Zemlja teraformira i priprema za “post-čovjekovo doba”. U isto vrijeme, čovječanstvo se masovno truje, indoktrinira i potiče na kulturno samoubojstvo.

Sve je to dio planiranog genocida nad ljudskim bićima i okupacije planeta Zemlje neljudskim bićima kojima treba hladniji planet, kolaps biljnog života, prigušena sunčeva svjetlost i niže koncentracije kisika u donjoj atmosferi”, navodi se u izvještaju Davea Hodgesa: ‘Neviđena ruka’ upravlja Zemljom u svrhu depopulacije i kolonizacije.

“U posljednja dva desetljeća primijetio sam globalistički plan koji je očigledno anti-ljudski. Svaki životni stil koji promovira nulti ili negativni rast populacije promovira se kao poželjan, dok je normalno seksualno razmnožavanje muškaraca i žena snažno obeshrabreno do ubijanja beba po rođenju.

Također znamo da se ovo globalističko obožavanje odstupanja od načina života podudara s globalističkim planom, za koji postoji mnogo citata, da se stanovništvo na zemlji mora smanjiti za 90 posto.”

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.