(FOTO) Ovako izgleda jezivi bal iluminata!

Autor: Planet x

Bal obitelji Rothschild čisti je sotonizam koji je nama teško i zamisliti

Prije nekoliko godina portal The Vilagiant citizen objavio  je nekoliko fotografija koje su nastale za vrijeme iluminatskog bala u mračnoj i jezivoj palači obitelji Rothschild. Bal je očekivano bio pod maskama te neodoljivo podsjeća na film Oči širom zatvorene ali i ocrtava svu morbidnost i izopačenost sudionika.

Pozivnica je napisana naopako i potrebno je ogledalo da bi se pročitala. Izokretanje predstavlja veliku stvar za pseudo – sotonski način razmišljanja.

Château de Ferrières je palača u kojoj je održan bal davne 1972.g. Osvjetljen je u crveno kako bi ostavio dojam da je u vatri. Sotonski film Romana Polanskog, ‘Deveta vrata’, sniman je upravo u ovoj palači, dok je film ‘Oči širom zatvorene’ sniman u drugoj palači Rothschilda, tornjevima Mentmore u UK.

Jedan od gostiju nosi masku sa više lica. Simbolika je to upravo onoga što sotonisti uistinu i jesu.

Maskirani gosti. Ptice i kavezi.

Domaćini s perjem i rogovima – ništa čudno za ljudibtelje Sotone.

Domaćica nosi rogove na glavi. Oni su u biti simbolika sotonskog bafometa.

Među ovim slikama objavljena je i slika Salvadora Dalija koji pozira ispred legendarne Mae West.

Neobične maske i raslojeno lice Mona Lise.

Lutke rastrgane djece na stolovima za večeru, jasno pokazuju preteču monstruoznosti pobačaja koji je preko subliminalnih porukama kao ritual sotonista i odobravan u čovječanstvu.

Lutka truplo na jednom od stolova za večeru. Osim što predstavlja super ukras nadrealnoj večeri, ima sličnu simboliku kao i lutke, te djeca… (Žrtvovanje u ritualima…)

Mrtve kornjače (gmazovi) – jedan od najstarijih simbola Sotone na Zemlji.

Autor:Planet x
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.