Screenshot/Youtube

Deklasificirani dokumenti CIA-e: Isus je predvidio predstojeću kataklizmu!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Deklasificirani podaci u arhivima CIA-e uključuju knjigu “Priča o Adamu i Evi” autora Chana Thomasa iz 1966. godine. Čini se da je Thomas bio istraživač NLO-a koji je radio na projektu za američko ratno zrakoplovstvo.

Thomas spominje da je Zemlja podložna “cikličkim promjenama polova” svakih 7.000 godina. Tvrdi da postoje “nulte zone” u Mliječnom putu kroz koje naš Sunčev sustav prolazi svakih nekoliko tisuća godina, što uzrokuje kataklizmičke promjene na Zemlji kao što je pomak polova. Te kataklizmičke događaje navijestili su likovi kroz povijest, uključujući Isusa. Najnovija kataklizma bila je Noina poplava.

Drugo je otkriće da Isus nije bio prorok Jeruzalema nego učenjak koji je trenirao u Indiji. Ipak, Isus je predvidio nadolazeću globalnu katastrofu i htio je pripremiti ljude za posljednja vremena. Thomas tvrdi da je preveo Isusove umiruće riječi na križu, govoreći na indijskom dijalektu: “Ja se onesviješćujem, ja se onesviješćujem, tama me nadvladava”.

I kada je Isus uzašao na nebo, zapravo ga je podiglo “svemirsko vozilo”. Thomas kaže da je priča o Postanku u Starom zavjetu zapravo prispodoba o kolapsu prethodne civilizacije, one koja je postojala prije Noina potopa.

Thomasova knjiga izvorno je objavljena 1963. i 1965. – s kopijom koja je ušla u dosjee CIA-e 1966. godine. Zatim je ponovno objavljena do 1993. i od tada nije objavljena. No, pune verzije knjige mogu se pronaći na internetu. Internetski forumi zavjere naišli su na knjigu ove godine, a Google Trends otkriva da je interes za knjigu porastao za 700% u posljednjih 12 mjeseci.

Zašto bi CIA u početku klasificirala ovaj dokument? U pogovoru Thomas zahvaljuje “svima onima koji su me ismijavali, prezirali i rugali mi se, slali me u ludnicu i čak pucali u mene… “Jer kako bih inače bio tako potaknut progoniti, riješiti, pronaći i izvesti istinu. Dugujem im.”

Sve je to zapanjujuće slično informacijama koje su Corey Goode, David Wilcock i drugi insajderi otkrili o predstojećem “solarnom događaju” koji će se dogoditi u sljedećih desetak godina.

Oni tvrde da će energetski događaj potaknuti one ljude na Zemlji koji su spremni da se popnu na četvrtu razinu svijesti i da će uvesti tisućugodišnje “zlatno doba” na Zemlji. Oni koji su nespremni, vratit će se na treću razinu postojanja negdje drugdje do svoje sljedeće prilike da se uzdignu za otprilike 25.000 godina.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.