SVI SE VALJAJU OD SMIJEHA: U gradu 35 stupnjeva, a već se kiti novogodišnja jelka?!

Autor: dnevno.hr

Iako je do kraja godine i božićnih praznika preostalo više od tri mjeseca, na ulicama srpske metropole započelo je postavljanje božićne i novogodišnje rasvjete. Prošle godine, novogodišnja rasvjeta u Beogradu postavljena je krajem rujna, a na beogradskim ulicama stajala je šest mjeseci.

No, čini se kako beogradski gradonačelnik nije htio gubiti vrijeme i ove godine postavljanje rasvjete započelo je već sredinom rujna, iako je u Beogradu nevjerojatnih 35 stupnjeva, a ljeto još niti kalendarski nije završilo.

Postavljanje božićne i novogodišnje rasvjete na ulicama Beograda izazvalo je mnoštvo reakcija građana na društvenim mrežama.

“Krenulo je novogodišnje ukrašavanje Beograda… Znači, u rujnu nova godina…”, bio je jedan od komentara građana na Twitteru.

 

 

“Kad padne prvi sneeeg, kad zabeeli se breeg, na put se sprema taad, taj deda večno mlad. Beograđani, srećna novogodišnja rasveta u septembru.”, komentirao je drugi građanin na Twitteru i izazvao salve smijeha drugih korisnika na Twitteru.

 

Jedna građanka ogorčeno je komentirala kako se nada da su građani zadovoljni novim gradonačelnikom. “Krenulo novogodišnje kićenje Beograda. Nadam se da su građani presretni novom vlašću”, napisala je uz fotografiju.

Kada su u ožujku ove godine bivšeg beogradskog gradonačelnika Sinišu Malog novinari upitali zašto božićne i novogodišnje dekoracije stoje na ulicama šest mjeseci rekao je “A zašto da ne?Beograd je evropska metropola i mi moramo da budemo konkurentni. Ljudi kada odlučuju gde će proslaviti Novu godinu, o tome ne donose odluku 25. decembra, već u junu, julu”, rekao je tada novinarima Mali.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.