Menadžer o Franki i Eurosongu: ‘Zašto ne Lidija Bačić? Nema momka koji je prijatelj s ovima’ | Dnevno.hr

Menadžer o Franki i Eurosongu: ‘Zašto ne Lidija Bačić? Nema momka koji je prijatelj s ovima’

Autor: R.A.

Oštar napad na mladu pjevačicu!

Danas je osvanula vijest da će na ovogodišnjemu 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije Hrvatsku radioteleviziju (HRT) i Republiku Hrvatsku predstavljati Franka Batelić, mlada glazbenica snažnoga i školovanoga glasa, koja će nastupiti s pjesmom Crazy. Autor glazbe je Branimir Mihaljević, a autorica teksta Franka Batelić. Vijest je to koja je uglavnom naišla na pozitivne komentare, ali naravno, našao se i određen broj onih kojima izbor mlade pjevačice nikako nije bio logičan.

Najglasniji je zasigurno bio splitski menadžer Ivan Bubalo koji je javnosti već od ranije poznat po ocjenama karijera hrvatskih glazbenika. Bubalo je oštro osudio odluku HRT-a da se na Eurosong pošalje Franka.

“Još Hrvatska ni propala, ali sigurno hoće. Cura kaže da je ostvarila svoj san, ide predstavljati Hrvatsku u Europi, bez ijedne pjesme do sad, bez ijednog koncerta! Pa po čemu onda ide? Po dvoje troje izroda s HTV-a kojima je dovoljno znati tko joj je momak, a i njima će biti dobro… Pa ako treba ona će napisati i tekst (prvi), kad nema nitko u Hrvatskoj (koji ćemo joj doček napraviti). Moje pitanje glasi: A zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja ispred?? Koja ima na stotine koncerata, pa ako uzmemo u obzir i izgled sa scenskim nastupom opet je Lidija Bačić pet kopalja ispred (dozvoljavam drugačije mišljenje). E, pa tko je kriv Lidiji što nema momka koji je “prijatelj” s ovima na HTV-u. PLAČI…PLAČI….VOLJENA ZEMLJO.”, napisao je Bubalo na Facebooku.

Autor:R.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.