SpringBurger

Ovo ne znaju ni najveći gurmani: Trik s kockicom leda na pljeskavici

Autor: dnevno.hr

Sočni hamburgeri mnogima su omiljena hrana. No, ne zna svatko pripremiti ukusan burger čiji je najvažniji sastojak dobra pljeskavica koja je pravilno termički obrađena. Upravo za to poslužit će vam kockica leda, a usto je dobro staviti i malo maslaca na roštilj dok se meso prži jer to pridonosi sočnosti.

Kada pečete pljeskavicu, koristite samo pola roštilja. Stavite ugljen samo na jednu stranu roštilja i meso zagrijte s te strane, a drugu ostavite hladnu te na nju odlažite meso.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.