Pinterest

Zaboravite ‘hot dog’: Ovako ćete za 20 minuta ispeći domaće hrenovke u lisnatom tijestu

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Možda nije najzdraviji mogući izbor, ali ovim jelom ponekad možete razveseliti svoje ukućane, napose mališane.

Sastojci:

  • lisnato tijesto
  • hrenovke
  • žumanjak
  • sol
  • sezam

Priprema: 

Lisnato tijesto razvaljajte tanko i narežite na uske trakice.

Svaku trakicu omotajte po jednoj hrenovki koju ste prije zarezali na nekoliko mjesta. Trake se moraju preklapati.

Prije pečenja namažite umućenim žumanjkom i malo posolite, a po želji možete dodati i malo sezama.

Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok ne porumene.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.