Pinterest

UKUSNE DO BOLA! Morate kušati ove kobasice pečenice kuhane u vinu

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Nabavite svježe kobasice pečenice pa će jelo biti uistinu ukusno.

Sastojci:

  • 2 para kobasica-pečenica
  • 4 dl crnog vina
  • 1 lovorov list
  • krumpir
  • kiselo vrhnje
  • mljevena crvena paprika

Priprema:

Kobasice stavite u prikladnu posudu, prelijte ih vinom, dodajte lovorov list i kuhajte na srednjoj vatri sve dok vino ne ukuha na jednu četvrtinu.

Tada kobasice izvadite na tanjure, prelijte vinom u kojem su se kuhale i odmah tople poslužite uz kuhani slani krumpir preliven zagrijanim kiselim vrhnjem izmiješanim s mljevenom crvenom paprikom i uz salatu od slatkih feferona.


Autor:Z.G./Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.