iStock

JOŠ JEDAN RECEPT IZ BAKINE KUHINJE: Sočna, ukusna i hrskava začinjena pohana piletina

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Pripremite piletinu na ovaj način i uživajte u čaroliji okusa.

Sastojci:

  • 50 g glatkog brašna
  • 100 g krušnih mrvica
  • 1 limun
  • šaka sjeckanog peršina
  • 1 jaje
  • 4 fileta pilećih prsa
  • ulje

Priprema:

Pomiješajte brašno i krušne mrvice s pola sjeckanog peršina i naribanom koricom limuna.

U drugoj posudi razmutite jaje, posolite ga i popaprite.

Pileća prsa uvaljajte u smjesu s mrvicama pa u jaje i potom opet u mrvice.

Na zagrijanom ulju, pohajte na laganoj temperaturi panirana prsa dok ne dobiju lijepu zlatnu boju s obje strane.

Poslužite toplo i posipajte preostalim sjeckanim peršinom.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.