Instagram

DOBRO, ALI BAŠ DOBRO POGLEDAJTE SLIKU: Ono što prvo vidite otkriva vašu najveću tajnu

Autor: Dnevno

Na prvi pogled sasvim obična slika, no zagledate li se malo dublje, to se više i ne čini tako. Naime, stručnjaci tvrde kako ova slika otkriva tajne o ljudskoj ličnosti, a vrlo je važno ono što ste prvo vidjeli. Postoje tri mogućnosti – usne, stabla ili pak korijenje.

Ukoliko ste prvo primijetili usne, vi ste jednostavna i smirena osoba koja nije sklona dramama. Jedni vas drže kao iskrenu, mudru i fleksibilnu osobu, dok drugi pak u vama vide slabića. Istina je pak ta da ste sposobni samostalno rješavati probleme, radi čega vam se nerijetko prijatelji i obitelj obraćaju za savjete.

Ako pak spadate u kategoriju onih koji su na fotografiji prvo ugledali drveće, tada ste zapravo glasni i ekstrovertirani, stalo vam je do mišljenja drugih osoba i često radite mimo sebe kako biste izašli u susret drugima. Iznimno ste pristojni, a u isti mah diskretni i tajnoviti pa ljudi nisu sigurni što točno misliti o vama.

Korijenje na fotografiji prepoznaju mirne osobe koje ne vole biti u središtu pažnje, kritike shvaćaju dobronamjerno i kroz njih rade na sebi, pokušavaju biti bolji i na taj način inspirirati druge, a u isti mah biti disciplinirani, fokusirani te nezavisni.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.