Screenshoot youtube

TKO IM JE SLOMIO KRILA? Pogledajte oproštajni let naših pilota (VIDEO)

Autor: S.Vučković

Bilo kako bilo, bez ove fantastične šestorke smo ostali, a od sad pa na dalje možemo uživati u njhovom emotivnom, oproštajnom videu.

 

Kolektivni odlazak šestorice pilota “Krila oluje” koji je neugodno iznenadio javnost, ogledalo je stanja u MORH-u koje evidentno ne cijeni svoj stručni kadar. Priča o hrvatskoj vojsci kojoj je ukinut doručak i večera i koja te obroke financira sama, gotovo se ostovremeno poklopila s odlukom pilota o odlasku.

Naravno, pilotima koji su nam do jučer bili ponos i čije su nas akrobacije ostavljale bez daha, sada se imputira “nedostatak domoljublja i pohlepa” iako je i sam MORH u svom priopćenju priznao “svoje grijehe”:

“Glavni stožer OS RH ističe kako je riječ je o pilotima koji su u brojnim nastupima u zemlji i svijetu prezentirali i OS RH ali i Republiku Hrvatsku u cjelini. Međutim, očito su se odlučili za višestruko bolju ponudu, kojoj OSRH, na žalost, ne mogu parirati. Upravo i ta ponuda, potvrđuje kvalitetu obuke koju provode OSRH u području zrakoplovstva, a koja je prepoznata ne samo u Republici Hrvatskoj, već i u svijetu”, dio je MORH-ove reakcije u kojoj se priznaje vrhunska obučenost naših pilota, ali i nemogućnst da ih se za taj posao i valjano plati.

Bilo kako bilo, bez ove fantastične šestorke smo ostali, a od sad pa na dalje možemo uživati u njhovom emotivnom, oproštajnom videu.

 

Autor:S.Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.