Dnevno

‘TAKO TO RADE ČETNIČKI PROFESIONALCI’! General poludio zbog novog filma o Jasenovcu, smatra da je i Kolinda kriva!

Autor: s.v.

Početkom listopada, počelo je snimanje filma „Dara iz Jasenovca“, prvog igranog ostvarenja o logoru NDH i njegovim žrtvama.

Činjenicu da je riječ o jednom od najvećih filmskih projekata Srbije, general Željko Sačić nije najbolje podnio:

“Tako to rade četnički profesionalci, obavještajci i protuobavještajci zaduženi za strateške specijalne operacije uz vođenje i nadzor EU Vučičeve Srbije kojeg Kolinda i Brkić obožavaju, proglašavaju starim hrvatskim prijateljem i vuku u EU”, rezonira Sačić.

“Dakle, sprema se velikosrpski, protuhrvatski mega spektakl koji će nakon 50- godišnje kolektivne krivnje u SFRJ sada dodatno zacementirati užasnu, klevetničku tezu o ‘genocidnost Hrvata’ i to samo zbog neshvatljive gluposti, nesposobnosti i izdaje tzv. naše diplomacije i državnih tijela koji to dopuštaju.

Unatoč ranim devedesetima, Vukovaru, Škabrnji, 149 masovnih grobnica, 100 preoranih katoličkih groblja, 600 srušenih crkava i bogomolja, 400 pobijene djece, 500 000 prognanika i izbjeglica, tisuća i tisuća silovanih i masakriranih, 35 000 logoraša, enormne materijalne ratne štete, abolicije četnika, više presuda Međunarodnih sudova i na kraju-unatoč ratno pobjedničkoj Oluji. Presramotno i preužasno za sve nas normalne ljude, a na korist izdajnika, petokolonaša i neprijatelja Hrvata”, zaključuje razočarani Željko Sačić.

Autor:s.v.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.