Patrik Macek/PIXSELL

‘Samozvani četnici mirno gledaju paljenje hrvatske zastave, dok hrvatske branitelje ispituje Služba terorizma MUP-a ‘

Autor: A. Pranjić

Iz SOHV-a navode kako iz zanima tko su naredbodavci ovog agresivnog postupanja. Navode kako neće stati u ''razotkrivanju tih bjesomučnika i zahtijevanju primjerene kaz.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara upozorava  hrvatsku javnost na  monstruozne  pojave unutar  DORH  RH i pojedinih policijskih službi Hrvatske. Naime, kako se navodi u priopćenju ”članove SOHV, roditelje i djecu poginulih i nestalih branitelja,  dragovoljce i branitelje Domovinskog rata, vojnike, dočasnike i časnike HV , zbog ljepljenja naljepnica s hrvatskom zastavom preko protuustavnih i protuzakonitih dvopisanih ploča, na zahtjev DORH –a  ispituju i obrađuju pripadnici Službe terorizma – MUP RH”.

U svojem priopćenju zamolili su medije da istraže ovu pojavu. Iz SOHV-a navode kako iz zanima tko su naredbodavci ovog agresivnog postupanja. Navode kako neće stati u ”razotkrivanju tih bjesomučnika i  zahtijevanju  primjerene kazne”.

Reakciju, službenim i pismenim putem traže od: Predsjednice Republike Hrvatske, saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, saborskog Odbora za ratne veterane, saborskog Odbora za ljudska prava, Vijeća za civilni nadzor obavještajnih službi, Pučkog pravobranitelja.
Navode kako će izvjestiti sva veleposlanstva u RH kao i HHO.

”Mentalni komunisti su pokušali i pokušavaju, izazvati kaos u Vukovaru i Hrvatskoj. SOHV je pročitao namjeru i ostao strpljiv u obrani zakonitosti i nacionalnih interesa Hrvatske, trpeći uvrede, poniženja, progone, te brutalno  licemjerje institucija. No, nikome nećemo dopustiti da nas kvalificira teroristima. Ovih dana svjedočimo pozivima na spaljivanje 100% invalida, svjedočimo barbarskom nasrtaju na dragovoljce i branitelje Domovinskog rata. Samozvani četnici na čelu Srbije mirno gledaju paljenje hrvatske zastave pred državnim institucijama Srbije. Pilote nam pred nosom obrađuju strane obavještajne službe. Državni sustav podrivaju gospodarski, demografski, medijski  i  politički teroristi a  Ostojićeva bratija teroriste traži među roditeljima i djecom poginulih, među dragovoljcima i braniteljima domovinskog rata”, navodi se u propćenju.

SOHV poziva vlast ”da zauvijek prestane s namjernim sijanjem kaosa”.

”Ništa ne može sakriti njihova nedjela, nijedan namjerno izazvani kaos ne može prikriti jad i bijedu ove i ovakvih politika. Svim ljudima dobre volje, u ove Velike dane, želimo Božji blagoslov u borbi za bolju i pravedniju Hrvatsku. S vjerom u Boga i hrvatski narod”, zaključuje se u priopćenju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.