Screenshoot

HRVATSKA MORA DJELOVATI! Đapić razvalio Pupovca: Klevetnički udara na državu

Autor: dnevno.hr

Predsjednik stranke Desno Anto Đapić priopćenjem je reagirao na poruke o Oluju iz Srbije, a njegovo priopoćenje u cijelosti prenosimo:

Prijetnje, laži, bolesna mržnja i  zapomaganje nad sprženim šapama iz Srbije samo pokazuju koliko je zlo poraženo Olujom uporno, ali i pokazuju svu veličinu pobjede hrvatskog naroda. Skupina luzera na čelu s Vučićem ne bi bilo nikome bitni ni dostojni osvrta kad bi Hrvatska danas u političkom i državnom smislu bila dostojan sljednik pobjedničke državne politike iz olujnog doba.

Mi držimo da je u tom otužnom pokušaju pretvaranja najtežeg poraza u povijesti u još jedan mit i izvorište mržnje prema hrvatskom narodu kojemu smo svjedočili na Fruškoj gori, bitno obratiti pozornost na dvije osobe i dvije institucije koje danas u hrvatskom društvu pronose zlo i tu sramnu mitologiju. To je Milorad Pupovac, poziciono hrvatski političar, čije sudjelovanje na tim klevetničkim udarima na Hrvatsku i sudioništvo u poticanju mržnje i zla prema hrvatskom narodu odavno zavrjeđuju status kaznenog djela izdaje i shodno tome doček sa širom rastvorenim lisicama i policajcima na hrvatskoj granici. Iako je nerealno to danas očekivati, želimo istači da je to potpuno izvjesna perspektiva Pupovcu, jer hrvatski narod nije izgubio svoju pobjedničku narav.

Drugi je Irinej, na ću SPC -a, koji je nakon stoljeća zločinačkog huškanja srpskog naroda na Hrvate, svoju crkvu doveo na prag ozbiljnog razmišljanja da ju se u Hrvatskoj proglasi terorističkog organizacijom. Tolerirati i prešućivati ponašanje spomenute dvojice, ne reagirati ovako kako smo istakli, sve više slavu najveće nacionalne pobjede vodi k povijesnom političkom porazu, a povijesne srpske gubitnike opet potiče na nova zla i patnje kojih je bilo i previše kroz povijest. Vrijeme je uništiti zlo.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.