Facebook

BRANITELJ: ‘Dosta je bilo. Prijavio sam Marijanu Mirt’!

Autor: S. Vučković

"Mirt je, naime, prije koju godinu također prijavila jednog branitelja (podaci poznati redakciji) koji je izgubio sud i sada je dužan isplatiti joj 5.500 tisuća kuna. On će je također prijaviti, ali to od njega neće biti sve... On, naime, godinama skuplja i slaže prijave protiv dotične, tako da će je uskoro njima zasuti", kazao je Bolibruh.

Ivica Bolibruh Bole jedan je od mnogih kojima je Marijana Mirt “stala na žulj” i prije otkrića njezine Facebook budalaštine zbog koje će zasigurno imati posla s policijom. Njezin uvredljivi i prosti status koji je napisala još u listopadu 2014. godine nije poštedio ni Thompsona, ni predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, ni Glavaša, a naročito ne Boga.

“JE*O VAM BOG MATER USTAŠKU! Da bar izgubite svaku utakmicu! Govna su trebala odbiti igrati na prvo skandiranje ZA DOM! Đubrad i oni i organizator – je*o mu Thompson mater! (zajedno sa Glavašem!) – a posebno govna kukavna koji tu znaju urlati ali boriti se za budućnost zemlje neznaju… Da, da ne zaboravim i onu Nato ku*vicu Kolindu! Je*o bog mater i tebi! AMEN! “, sročila je histerično Mirt uz žestoke uvrede i pokoju gramatičku grešku.

Post vrijedan prijave, složit ćete se. Ivica Bolibruh Bole, hrvatski branitelj i ratni vojni invalid jedan je od onih koji se za to pobrinuo:

– Nema se tu što čekati. Prijavu protiv Marijane Mirt sam poslao i dobio povratan odgovor da je zaprimljeno – kaže Bolibruh i osim što smatra da je ovaj post neviđeno uvredljiv, otkriva još jedan razlog prijave:

– Mene je prijavio načelnik općine Tisno jer sam reagirao na činjenicu da se sa ukopom branitelja koji je poginuo ’92. godine, a ekshumiran 2013., na ukop čekalo 56 dana. Ta da sam kao čovjek, ali i kao branitelj, bio jako revoltiran, pa sam na Facebook stavio svoju sliku i napisao načelniku poruku “ovo sam ja, kad me vidiš na ulici, zaobiđi me”. Nakon toga, došla su dva policajca i odvela me na obavijesni razgovor jer me načelnik prijavio za prijetnje. Naravno, nije bilo ni govora o prijetnji. Smatram da je ovo što je napisala i objavila Mirt u najgorem slučaju jednako loše – doznajemo od Ivice Bolibruha koji tvrdi kako on nije jedini koji će Marijanu Mirt prijaviti policiji:

– Mirt je, naime, prije koju godinu također prijavila jednog branitelja (podaci poznati redakciji) koji je izgubio sud i sada je dužan isplatiti joj 5.500 tisuća kuna. On će je također prijaviti, ali to od njega neće biti sve… On, naime, godinama skuplja i slaže prijave protiv dotične, tako da će je uskoro njima zasuti – kazao je Bolibruh, branitelj koji je otprije poznat kao osoba sa zabranjenje snimke sramotne deložacije u Kninu:

– Tada sam skoro umro. Mene, teškog invalida, policajac je udario laktom, a kad sam pao još me udario nogom. Zbog posjekotine u ustima počela me gušiti krv, pa sam pao u nesvijest, a policija je sve to gledala. Naravno, naknadno su se pravdali i kazali kako su mi oni pomogli i polegli na bok, ali to je laž. Stajali su i gledali kako umirem, a na snimci se jasno vidi jedan čovjek koji je reagirao i koji kraj mene čuči. To, svakako, nije bio policajac – kazao je tada Ivica Bolibruh Bole, bivši pripadnik 4. bojne, 113. brigade….

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.